Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

5 készülék, ami elengedhetetlen kelléke minden apró otthonnak

Napjainkban egyre többen döntenek a kis méretű otthon mellett, a fenntartható, szimpla életvitel után kutatva. Az ilyen apró otthonokban, legyen az mobilház, vagy egy városi garzonlakás, általában nincs hely a normál méretű háztartási készülékek sokasága számára, ezért ha te is azon gondolkozol, hogy jelenlegi lakásodat egy apróbb kivitelre cseréled, ez a cikk kifejezetten hasznos lesz számodra!

Egy kis alapterülettel rendelkező otthon megtervezését érdemes azzal kezdeni, hogy átgondoljuk, mely berendezések és kiegészítők nélkül nem tudunk élni, majd kitalálni hogy hogyan osztjuk el őket az alaprajzon. A legtöbb ember természetesen néhány alapvető eszközt feltétlenül nélkülözhetetlennek tart: vízmelegítőt, főzőlapot, hűtőszekrényt és fűtést vagy légkondicionálót. És ehhez még igény szerint hozzáadható a sütő, fagyasztó, mosógép, ruhaszárító, mikrohullámú sütő, generátor, elektromos szellőztető rendszer és egyéb különféle konyhai eszközök.

Mobilházak esetében persze ez attól is függ, hogy mindig hálózati csatlakozást tervezel, közművek, stb… A rugalmasság érdekében sokan olyan készülékeket választanak, amelyek propán vagy egyenárammal, illetve váltakozó áramú energiával is képesek működni.

A következő öt alapvető háztartási eszköz, megfelelő méretükkel és sokoldalúságukkal kiválóan alkalmas az apró házakba való beillesztéshez:

Atwood 3 égős főzőlap A beépíthető gáztűzhelyek többsége megfizethetők és könnyen kezelhetők, és mind két, mind négyégős modellek formájában megtalálhatók a piacon. Az Atwood terméke, mindössze 40 x 50 centiméteres, propánnal működik, és begyújtáshoz nem igényel csatlakoztatást, csak hagyományos módon egy öngyújtót vagy gyufát. Amennyiben ragaszkodsz a sütőhöz is, a hasonló a cég weboldalán erre is találsz megoldást, anélkül, hogy sokkal többet foglalna el a “drága” helyből.

SMETA hármas hűtőszekrény 2,1 köbméter és 9,4 köbméter közötti méretekben kapható, ez a hűtőszekrény hálózatra kapcsolható, napelemes rendszeren működtethető de akár propántartályhoz is csatlakoztatható. A nagyobb modellek fagyasztóval vannak ellátva, és még mindig kevesebb helyet igényelnek, mint a teljes méretű hűtőszekrények.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mirage Ventus 12 000 BTU vezeték nélküli multifunkcionális légkondicionáló és fűtőberendezés A kisebb fa- vagy propánüzemű kályhák népszerű választás a kis méretű otthonok fűtésére, melyek hatásosságuk mellett hangulatos légkört is kínálnak. Azonban ha elegendő villamos energiával rendelkezel, az energiatakarékos, légcsatorna nélküli multifunkcionális légkondicionáló és fűtőberendezés jóval sokoldalúbb megoldás. A kondenzátort bárhol el lehet helyezni, az otthonod homlokzatán, a beltéri egység pedig egy belső falon, magasan elhelyezve senkit nem fog zavarni “hely-ügyileg”. Az olyan modellek, mint a Mirage, egész évben megkönnyítik a hőmérséklet-szabályozást, és értelemszerűen sokkal kevesebb energiát használnak, mint egy hagyományos klímaberendezés.

Camplux tartály nélküli propán vízmelegítő Az automatikus melegvíz-elérés gyönyörű dolog napjainkban. Nekünk persze ez természetes, de egyes civilizációkban kiemelkedő luxusnak számít. Ez a tartály nélküli, helytakarékos egység propánnal működik, rendelkezik digitális hőmérsékleti kijelzővel, és percenként 10 litert képes kibocsátani. Míg sok hasonló kompakt propán vízmelegítőt szabadban kell használni a biztonság érdekében, ehhez a modellhez egy vízszintes légtelenítő cső, kipufogóventilátor és biztonságos elektronikus gyújtórendszer tartozik, és modern formatervezésével még esztétikusan is mutat a falon lógva.

LG kompakt mosó/szárító kombó Kevés embernek van ideje kézzel mosni a ruhát manapság, és a mosodák sem annyira szórakoztatók, nem is beszélve a velük járó költségekről. Ez a kombinált mosógép/szárítógép kifejezetten kicsi otthonokba készült, mindössze 2,3 köbméterével és 60×80 centiméteres méretével szinte ugyanolyan kapacitást és ugyanazokat a funkciókat nyújtja, mint a szabványos berendezések. Ez egy kis extra luxust ad egy apró házhoz, de a befektetés kifejezetten megéri.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb