fbpx
Home / Lakberendezés és stílus / 49 négyzetméteres lakás Banqiao-ban

49 négyzetméteres lakás Banqiao-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A bemutatott otthon egy cukrász 49 négyzetméteres lakása Banqiao-ban, Tajvanban.

A Lentil Design által készített projekt neve “Meio konyhája” lett, úgy tervezték, hogy sok olyan elemet és apró részletet tartalmazzon, amiben a kifinomultság és jó ízlés tükröződik – akárcsak Meio klasszikus sütijeiben. A tervezők minimalista, pihentető helyet képzeltek el, ahol bárki élvezhet egy csésze teát és az ottlét is örömet okoz.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fürdőszobán kívül, de a hálószobát is beleértve, mindössze két különálló szoba található ebben a szerény lakásban. Kezdjük a nyílt nappalival, ahol egy kicsi kanapé ül a tolóablak és ajtó előtt. A kis sarkot zsúrkocsi tölti ki, és ez elvezet a magas polcokig, amely megduplázódik, mint növénytartó állvány. Fekete alumíniummal osztott ablak és ajtó fogad itt minket, ami keretet ad az otthonnak. A konyha oldalfala fekete telerajzolva vidám, vicces édességekkel.

forrás: home-designing.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..