„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

438 ezer forintos gázszámla nyáron

Fura kálváriát jár be a gázszolgáltatónál Geczó László nyírpazonyi lakos. Nyári idénymunkája előtt a családi házban leolvasta a gázórát, bediktálta az óra állást, majd amikor hazatért, kiderült, hogy már ki is kötötték a szolgáltatást, holott túlfizetése volt.

Reklamált, visszakötötték a gázt, de a kikötés és a visszakötés díját követelik rajta. Nem érti. A vállalkozásai egyikében egy átlagos méretű gázkonvektor fűt. Erről is kapott egy számlát, amin amikor megszámolta a karaktereket, majdnem elájult, több mint 438 212 forint volt rányomtatva. Ezt sem érti. Amikor rendszeresen átalányt fizet, egyetlen konvektorral mennyit kellene egész nyáron fűtenie, hogy ekkora számla keletkezzen. Korábban a településen járt a gázkommandó, nála is ellenőriztek, mindent rendben találtak, nem volt csőtörés sem. Kapott egy számlát, aminek a kitöltési dátuma elé dátumozták a befizetési dátumot. Még mindig nem érti, hogyan tudná határidőre befizetni a később kiállított, és még később postázott számlát. Önök értik ezt? Geczó László csütörtökön megpróbálja az ügyfélszolgálaton tisztázni Magyarország csúcsfogyasztó gázkonvektorának ügyét.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb