„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

fal nyomtatás

3D falnyomtatás kültéren és beltéren

Lakások, családi házak, éttermek, autószalonok, szépségszalonok, fitness termek, bemutatótermek, irodák külső és belső falainak dekorálására 2880 DPI fotóminőségben vállaljuk 3D effektekkel direktnyomtatások elkészítését.

Képzeljünk el egy nagyformátumú molinó vagy plakátnyomtatót. A mi 3D falnyomtatónk ehhez hasonló, azzal a különbséggel, hogy egyből a belső vagy a külső falra nyomtat direktben. Annak érdekében, hogy a fotóminőség mellett gyorsan el tudjuk készíteni a nyomtatást, 4 darab nagyteljesítményű EPSON DX7 ipari fotónyomtató fejet használunk.

A nyomtatásokat a bemutatótermünkben élőben is megtekintheti. Nézze meg rövid videónkat:

Magyarországon és Európában is újdonságnak számít a falakra történő nyomtatás. Egy nap alatt akár 100 m2 fotóminőségű falnyomtatást is el tudunk végezni egyetlen egy falnyomtatóval.

A nyomtatás magassága maximum 380 cm, míg a szélessége korlátlan, tehát akár az egész ház egy falfelületét egy lépésben meg tudjuk nyomtatni.

A nyomtató egy sínrendszeren mozog vízszintes irányban, melyen a 4 darab nyomtató fej függőleges irányban mozog és végzi a nyomtatást. A sínrendszert korlátlan mennyiségben tudjuk illeszteni egymás mellé, így érhető el a korlátlan nyomtatási szélesség.

3D falnyomtatás

A 3D fal nyomtató hagyományos vakolt falfelületre, fára, gipszkarton felületre, diszperziós, meszes festésre, modern homlokzati vakolatra is tud nyomtatni.

Fotónyomtatás kültéren

Alapozó használatát követően üvegre, csempére is tudunk nyomtatni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Bármilyen szöveget, vagy fotó nyomtatást megoldunk. Egy a lényeg, hogy legyen megfelelő a fotó minősége és felbontása. A nyomtatandó fájlformátum lehet .pdf, .jpg, .png, .psd.

A fal fotónyomtatás kiváló dekorációs eszköz, mely semmiféle előkezelést nem igényel. Egy a lényeg, hogy ne legyen a fal omló, zsíros, poros, koszos, vagy vizes.

Fotóminőségű 3D falnyomtatás bevezető ára 2019. december 31-ig. (Siessen, mert betelik a naptárunk!)

 • 3D falnyomtatás ára, teli fotónyomtatás esetén: 10. 000 Ft/m2
 • 3D falnyomtatás ára, szöveg és nem teli fotónyomtatás esetén: 7. 000 Ft/m2
 • 20 m2 felett 20%, 40 m2 felett 30%, 80 m2 felett 35% kedvezmény
 • Kiszállási díj ingyenes Pest megyében abban az esetben, ha legalább 8 m2 nyomtatás megrendelésre kerül. Ennél kisebb nyomtatási mennyiség esetén 20 ezer forint a kiszállási díj.
 • A kültéri fal nyomtatás díja 10% felárral érhető el, mert a nyomtatás után UV sugárzás ellen speciális bevonattal látjuk el a falfelületet.
Falnyomtatás fa felületre

Gyakran Ismételt Kérdések:

 • Mi a nyomtatási sebesség?
  – A 3D falnyomtató helyszíni összeszerelése a megérkezésünktől kezdve 35-40 percen belül valósul meg.
  A nyomtatási sebesség két dologtól függ. Az egyik, hogy milyen távolságról látják majd a nyomtatott falszakaszt. A másik tényező a kép telítettsége. Az alábbi adatok teljes telítettségre vonatkoznak. Ha teljesen közelről látjuk a képet, mint egy festményt a falon, akkor 1440, vagy 2880 DPI a felbontás, ekkora felbontással óránként 4-8 m2-t tudunk nyomtatni. Ha elegendő a 720 DPI-s nyomtatás, akkor akár 20 m2-t is el tudunk óránként készíteni. A 720 DPI-t külső vakolatra érdemes használni, ahol rusztikusabb a felület. Amennyiben olyan helyre kell nyomtatni, melyet messziről láthatnak, mint egy autópálya melletti falreklámot, ott elegendő a 300 DPI minőség. Itt már óránként 30-50 m2 a nyomtatási sebesség.
 • Mennyi a falra nyomtatott nyomatnak az élettartama beltéri falnyomtatás esetén?
  – Amennyiben napsugárzás nem éri a felületet, csak a tisztaság miatt kell átfesteni, de a nyomat 10 év után is megőrzi színvilágát. Olyan helyen, ahol fokozott szennyeződésnek van kitéve, mint konyha, étterem, gyermekszoba, stb… ott lakkal érdemes lefújni és így vizes ruhával tisztítható a fal nyomtatás.
 • Mennyi az élettartama a fal nyomtatásnak kültéren?
  – Abban az esetben, ha napsütésnek ki van téve a nyomtatás, mi ellátjuk UV elleni lakk védelemmel. De a nyomtatás cca. 6 év elmúltával veszít a színek élességéből. Várhatóan 7-9 év múlva napsütéses oldalon le kell festeni alapszínre és újra kell nyomtatni.
 • Ha ajánlom barátomnak, ismerősömnek, akkor kapok jutalékot?
  – Igen. Ha ajánlod bárkinek a szolgáltatásunkat, akkor az adott munka elkészítése és kifizetése után 7% jutalékot fizetünk az ajánlásért.
 • Szintetikus, vagy vízbázisú tintával nyomtatnak? Van-e szaga a nyomtatásnak?
  – A tinta mindenképpen vízbázisú. Az alapanyagok szagtalanok, egészségre ártalmatlanok. Száradás után a víz már nem oldja a felületet. Létezik szintetikus tintával történő UV nyomtatás is, mi vízbázisú tintát használunk.
 • Milyen anyagokra lehet nyomtatni?
  – Nedvszívó anyagokra lehetéges a falnyomtatóval nyomtatni. Amennyiben nem nedvszívó a felület, akkor alapozó festékkel látjuk el a munka előtt.
  Tehát gipszkartonra, vakolt felületre, meszes és diszperziós festésre, fára, téglára, természetes kőre alapozás nélkül nyomtathatunk a fal nyomtatóval.
 • Padlóra is tudnak nyomtatni?
  – A padlónyomtatás egy teljesen más elven működő technológia. Várhatóan 2020. év elején állítjuk üzembe a padló nyomtató gépünket.
  A padlónyomtató nyomtatási mérete: 2×2 méteres, melyet egy lépcsőben a legösszetettebb és legnagyobb felbontású kép esetében is elkészít 1,5 óra alatt. Értelemszerűen több képet egybe tudunk a padlónyomtatás esetén fűzni. A padlónyomtatás ára 25%-kal magasabb lesz a falnyomtatáshoz képest, mivel a nyomtatás után felületkezelnünk szükséges a padlónyomatot a mechanikai védelem miatt.
 • Milyen felbontású képet kell biztosítani?
  – Attól függ, hogy mekkora és milyen felbontású lesz a nyomat. 1-2 m2-es fotó minőségű kép fal nyomtatásához 6-8 Mpixeles fotó kell legalább. Egy 3×2 méteres kép kinyomtatásához kiváló minőségben legalább 12 Mpixeles fotó szükséges.
 • Hogy lesz 3D egy falnyomtatás?
  – Csak az a nyomat lesz 3D hatású, melyet úgy készítettek el. Lehetséges meglévő adatbázisból válogatni vagy vásárolni ilyen képeket. Ez egy speciális nyomtatási eljárást igényel, melyet a gép kezelni képes.
 • Saját fotót is ki tudnak nyomtatni?
  Igen.
Gyermekszoba falnyomtatás

A Kp Sales House Kft a 3D falnyomtatók forgalmazásával is foglalkozik.
Falnyomtató árak:
– 1 fejes 2880 DPI felbontású 3D falnyomtató 180 cm magasságú nyomatkészítéssel 5 méter vízszintes sínrendszerrel (óránként maximum 15 m2 nyomtatási kapacitás): 3,98 millió forint + ÁFA
– 2 fejes 2880 DPI felbontású 3D falnyomtató 180 cm magasságú nyomatkészítéssel 5 méter vízszintes sínrendszerrel (óránként maximum 30 m2 nyomtatási kapacitás) 4,8 millió forint + ÁFA
– 4 fejes 2880 DPI felbontású 3D falnyomtató 180 cm magasságú nyomatkészítéssel 5 méter vízszintes sínrendszerrel(óránként maximum 70 m2 nyomtatási kapacitás) 5,8 millió forint + ÁFAKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb