„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

1Érdekességek innovációkHírek

30 emeletes – 17 ezer négyzetméteres könnyűszerkezetes szállodaépítés 15 nap alatt

Megdőlt a leggyorsabban épülő könnyűszerkezetes ház rekordja. Az új rekorder szintén ugyanaz a Broad Corporation  vállalat lett, aki korábban 15 emeletes házat épített fel 6 nap alatt.

A most felépített hotel, mely könnyűszerkezetes acél technológiából valósult meg 30 emeletes lett, szintenként közel 600 négyzetméteres alapterületű. A teljes kivitelezési idő a helyszíni munkák tekintetében 15 nap.

Az épületet a könnyűszerkezetes technológiának köszönhetően előre lehetett gyártani és szerelni. A méretpontosság is megdöbbentő, mert 0,2 mm tűrést engedtek meg a mérnökök a kivitelezők számára, melyet sikerült is betartani a kivitelezés folyamán.

Korábban 1:49 méretű kicsinyített modellen elemezték, hogy az épület a Richter skála szerinti 9-es földrengésnek is ellenáll.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nézzék meg a videót, mely valóban lélegzetelállító:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb