„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

2021-es családi ház építés képek szerkezetekről, félkész és kulcsrakész állapotról

A Kp.hu csapata a 2021-es évben a kivitelezéseket bővített létszámmal kezdte meg és folyamatos a partner toborzásunk, melynek keretén belül olyan csapatokat várunk, akik már rendelkeznek több éves kivitelezői tapasztalattal, de egy sokkal gyorsabb, minőségibb kivitelezési megoldást keresnek.
Teljesen kezdő vállalkozásokkal csak akkor tudunk együttműködni, ha a vezetői kör igazolni tudja korábbi referenciáit.

Ma már akár 2-3 nap alatt képesek vagyunk egy gyártmányterv alapján az acélgyártástól kezdve, a helyszínen egy teljes falszerkezet és tetőszerkezet vázkész állapotát megvalósítani, de ha panelizált falakról van szó, melyben már a szigetelés és a falburkolás is benne van a gyártás megkezdésétől a helyszíni összeszerelés összesen 7 munkanap alatt megvalósulhat.

Az alábbi képeken látható EnergyFriendHome családi ház a mai napon 13. munkanapja épül! (alapozás korábban elkészült)

Eddig elkészült a falak és tető vázszerkezete, a tető lécezése, fóliázása, ablakok beépítése, ereszcsatorna felszerelése, belső hőszigetelés és a külső fal teljes szigetelése, valamint az egyoldali palánkolása a falaknak és azok hőszigetelése, a villamos és a víz alapszerelés.

A külső falak egy oldalon MGO (magnézium-oxid) lappal borítva vannak.
Az MGO lap víz- és tűzálló anyag.
A külső falakon EUCELL, modern, 24 cm-es vastagságú saját magyar gyártású grafitos EPS lap került rögzítésre és ragasztásra. A falakban már elhelyezésre került 10 cm, a mennyezetben 35 cm RockWool kőzetgyapot szigetelés.

A 20. munkanapra az összes tetőfedési munkálatok el fognak készülni, a belső összes gipszkartonozási és alapgépészeti munkával együtt!

Az épület hővesztesége minimális lesz, hiszen az ablakok is modern 3 rétegű üvegezéssel készültek, a falak teljes hőszigetelés vastagsága 34 cm!
A teljes nulla energia külső energia felhasználásról pedig a 8 Kw teljesítményű napelemes rendszer fog gondoskodni.

A családi ház 100 m2-es alapterületű.

Egy munkanap alatt összeszereltük az összes fal- és tetőszerkezeti elemet, majd a következő napon egy kamionra felpakoltuk az egész házat, miközben a másik csapatunk elkészítette a vízszigetelést a korábban elkészített fogadószinten.
2021. február hónapban épített könnyűszerkezetes acélvázas családi ház szerkezeti fotója
2021. február hónapban épített könnyűszerkezetes acélvázas családi ház szerkezeti fotója a terasz felől
EnergyFriendHome acélszerkezetes szerelt vázas családi ház, a kezdés után 10 munkanappal
Könnyűszerkezetes EnergyFriendHome készház falainak 24 cm-es grafitos EPS lap rögzítése.
Elkészült a vízgépészeti alapszerelés is az első két hétben
A külső falakban 100 mm-es kőzetgyapot szigetelés után MGO magnézium-oxid tűzálló lapot csavaroztunk, majd ragasztással 24 cm-es grafitos EUCELL hőszigetelést rögzítettünk, melyet ezután dűbelezéssel láttunk el.

Az alábbi családi házat 2020-ban építettük fel, melyet 2021. tavaszán vesznek birtokba a megrendelők. Az épület favázas szerkezetű, 35 cm fal és mennyezet szigeteléssel van ellátva, a nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek. A tetőszerkezeten egy modern napelemes rendszer gondoskodik a nulla forintos rezsiköltségről.
Már csak a kert építése hiányzik….

Így kezdődött a házépítés, ezt még a 3. munkanapon fotóztuk. Lentebb a kulcsrakész kép.
Solymáron épült könnyűszerkezetes faszerkezetes készház, melyet 2020-ban építettünk fel
Közben épül az új készház és modul ház gyártó-összeszerelő csarnokunk is
Van amikor a moduláris házat vázszerkezet készen kell a helyszínre szállítani, mert annyira szűk hely van, hogy kulcsrakész állapotban az épületek tömege miatt szükséges daru nem fér el a telken. Ebben az esetben csak a modulokat szállítjuk és daruzzuk be, majd a helyszínen szereljük össze a falpaneleket, mely időigényesebb, de két hónap alatt így is kulcsrakész otthont tudunk átadni!

Közben pár nap múlva átadásra kerül egy tavaly év végén kezdett EnergyFriendHome acélszerkezetes – könnyűszerkezetes készházunk, melyből már csak a külső vakolás és a belső festés-burkolás-szerelvényezés hiányzik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
ThermoBurok házépítés azoknak, akik nem szeretnének könnyűszerkezetes házat építeni, de szeretnének egy kiemelten energiatakarékos házat építtetni. 20 cm betonfal gipszvakolattal a belső oldalon, kívül pedig 35 cm grafitos speciális EPS lap szigetelés!
Cégünk gyártja a hőszigetelő elemeket, így csak annak megvásárlása is lehetséges!

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos készházat, kérjük keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben található elérhetőségeken.

A könnyűszerkezetes családi ház építés bármilyen készültségi fokban megrendelhetőek!

Csak acélszerkezetes falak és tető gyártása 1-2 hetes átfutási határidővel, 2-3 napos helyszíni munkavégzéssel elérhető.

Félkész házak gyártását és helyszínen történő felépítését jelenleg 2-3 hónapos határidővel tudjuk vállalni.


E-mail: info@kp.hu

Kivitelező partnerek jelentkezését is várjuk!
Ha Ön kivitelező, kérjük a partner@kp.hu mail címre írjon egy bemutatkozó levelet.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb