Home / Lakberendezés és stílus / 2018-as dohányzóasztal trendek

2018-as dohányzóasztal trendek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A dohányzóasztalok mindig gondosan kiválasztott darabok voltak a nappaliban. Hagyományosan olyan felületként használjuk, ahol az italok elhelyezhetőek, vagy rárakhatunk dísztárgyakat is.

A 2018-as év még több modern csavart eredményez majd, mint amit eddig a dohányzóasztalok designjában láthattunk. Számos különböző stílusú, anyagú és méretű asztal lesz elérhető 2018-ban.

Üvegasztalok
Annak ellenére, hogy törékenyek lehetnek és nem könnyű tisztán tartani az üveget, átláthatóságuk lehetővé teszi, hogy jól működjenek különböző színekkel, valamint számos különböző dekorációs lehetőséggel. Ebben az évben az üvegasztalok átlátszó tónusban és bonyolult formában jönnek.

glass-coffee-table-shape-2

Fém dohányzóasztalok
A fémből készült dohányzóasztalok meglepőek és szokatlanok a nappaliban, pedig egyszerre klasszikus és kortárs érzetet adnak.

metal-coffe-table

A réz nagyon trendi lesz 2018-ban, mert sokoldalú, mégis merész. Ez az egyik olyan fémes szín, amelyet nem szoktak gyakran használni beltér díszítésére. Ezért, amikor mégis használják nagy hatást gyakorol környezetére, bárhol helyezik el.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

copper-tables

Dohányzóasztal szettek
Az egy helyett két asztal elhelyezésre is népszerű lesz 2018-ban, akár két azonos, akár különböző formájú vagy azonos formájú, de különböző színű szett igazán modernnek számít.

two-coffee-table

Nyers fa asztalok
2018-ban a festetlen vagy nem teljesen kidolgozott, kissé befejezetlen hatású nyers fából készült bútorok is népszerűek lesznek.

unfinsihed-wooden-table-2

Ami még feltűnhet a következő évben az a márvány, a mintás és a megszokottnál alacsonyabb dohányzóasztalok. Nézze meg a képgalériánkat!

 

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..