Modern és luxus házak

19. századi templomból nyaraló

Az építészeti stílus és külső megjelenés egyértelműen utal az épület múltjára. Amit, ahogy sejteni lehet, templomként használtak a 19. században. A közelmúltban azonban felújították és átalakították bájos hétvégi házzá az egykori templomot.

A projekt neve “The Chapel” és az Evolution Design csapata tervezte meg, amely tehetséges svájci szakemberekből áll igen kreatív megközelítéssel. Az átalakítást 2015-ben fejezték be Angliában, Teesdale-ben. A projekt középpontjában az állt, hogy az épületet visszakapcsolják az életbe, és alkalmassá tegyék arra, hogy egy hétvégi ház funkcióját kényelmesen ellássa. A sok éven át kihasználatlanul álló épület rossz állapotban volt, a karbantartás hiánya és a kiterjedt vízkár miatt, így jelentős változtatások kellettek.

The-Chapel-holiday-cottage-architecture

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A felújított és átalakított épület már tartalmaz egy tágas nappalit, nagy konyhát, négy hálószobát és családi fürdőszobát. A tető szarufáit le kellett cserélni, de az eredeti ablakok megmaradtak. A kontraszt a külső és a belső kialakítás között jelentős. Míg az építészek igyekeztek megőrizni az épület történelmi jellegét, a belső dekoráció kényelmes, hívogató és családi. A belső burkolatok is súlyosan megsérültek az évek során, ennek eredményeként, sok változtatást kellett is alkalmazni. A belsőépítészet minimalista, friss és élénk anélkül, hogy a helyiségek ridegek lennének. Az egész belső tér kialakítása az épületben modern és stílusos, de jól elhelyezett keretben a történelem is megtalálható, ez vonatkozik a fürdőszobára is. Az egész ház karaktere nagyon elegáns és stílusos.

forrás:homedit.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close