„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

ZEB Pilot House Norvégiában a megújuló energia jegyében

A Snøhetta együttműködve a ZEB-el és az OPTIMERA-val fejlesztette ki a ZEB Pilot House-t, ami egy innovatív építészeti projekt fenntartható megoldásokkal.

Az épület Larvikban található, Norvégiában,  mindent tartalmaz ami egy családi házhoz szükséges, mégis az a célja, hogy mint bemutató otthon úttörő energiatakarékos rendszereket vonultasson fel. Az eredeti fekete domináns külső és a lejtős tető, ami napelemekkel tarkított felkeltette kíváncsiságunkat. Vessünk egy pillantást az utolsó fotóra a projekt jobb megértéséhez!

architecture-modern-residence11Az építészek a szén-dioxid-kibocsátásra helyzeték a hangsúlyt. Ahhoz, hogy a megfelelő besorolást megkapják, a megújulóenergia-termelést fotovoltaikus és szoláris panelekkel oldották meg, amit integráltak az épületbe. A ZEB Pilot House Norvégiában egy inspiráló példa arra, hogy az építészet és a fenntartható technológia együttese jelentős szerepet játszhat az életszínvonal növelésében, valamint a környezettudatosságban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb