„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Zabuton: Japán padlószőnyegek ihlette minimalista kanapé az egyszerűség jegyében

Japánban évszázadokig szokás volt a földön való ülés, étkezés és akár alvás is, és az ország egyes részein még napjainkban is az. Ez kellemetlennek tűnhet azok számára, akik nincsenek hozzászokva, de a szalmával tömött tatami szőnyegpadlók sokkal lágyabbá teszik a kemény padlófelületeket, mint gondolnád. Sok esetben ezeket a szőnyegeket bútorok alternatívájaként használják, és ezzel az egyes szobák elrendezése is rugalmasabbá válik.

Az UMÉ formatervező stúdió innovatív, stílusos ülőalkalmatosságát, melyet Zabuton-nak nevezett el, pontosan ez a hagyomány ihlette. A javarészt fából készült moduláris kanapérendszer alapja egyszerűen egy fából készült deszka, lábakkal, amelyek megemelik azt néhány centiméterre a padlótól. Ezt követően különféle modulok helyezhetők tetejére változatos konfigurációban, egyedi ülőhelyeket, ágyakat és asztalokat képezve.

A berendezés ötvözi a japán tradíciót és annak alacsony, egyszerű és “érzelemmentes” tulajdonságait és a modern kanapék kényelmes, társadalmilag elfogadott aspektusát. Mivel az alapra helyezhető modulok cserélhetők, a Zabuton kanapé rendkívül sokoldalúan felhasználható.

Az egyes felszerelhető kiegészítők, párnák, fa válaszfalak és matracok nagy része kézzel készül. A kanapé váza és lábazata és az egyes fa elemek finoman megmunkált juharból, szövet elemei pedig pamutból és lenből készülnek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyszerű és kifejezetten minimalista kanapé stílusos, helytakarékos, szuper-funkcionális, és nyugati stílusú varázsával és organikus megjelenésével nagyszerű lehetőség arra is, hogy egyfajta „bútormentes” életfilozófiát vigyél otthonodba.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb