Home / Modern és luxus házak / Vízparti rezidencia Miami-ban

Vízparti rezidencia Miami-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Pine Tree Miami a SAOTA első projektje, Miamiban. Ez a Creek Canal és a Pine Tree Drive közötti családi lakóhely a történelmi Collin Waterfront negyedben.

A stúdió összes projektéhez hasonlóan ez is nagy jelentőséget tulajdonít az épület és a helyszín közötti kapcsolatnak, valamint a beltéri és kültéri terek közötti kapcsolatnak. Természetesen a magánélet is fontos, annyira fontos, mint jelen esetben, így az építészeknek meg kellett találniuk a módját annak, hogy kiegyensúlyozzák a kilátást és a magánéletet mint két fő elemet a tervezésükben.

A lakóépület átfogó tervezése és architektúrája modern és kifinomult, egyszerű és lineáris formákon és struktúrákon nyugszik. Az építészek együtt dolgoztak Nils Sanderson belsőépítésszel, hogy a terek lehető legjobb eloszlását megtalálják. Úgy döntöttek, hogy a programot a lehető legteljesebb körben kiterjesztik, a lehető legjobban kihasználják az ingatlan közelségét a vízcsatornához. Ez viszonylag egyszerű volt a helyszín lineáris jellemzőinek köszönhetően.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..