„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Varázslatos loft lakás

A loftok sokoldalú megoldást jelentenek számos bonyolult belsőépítészeti problémára, a kis lakásokban hasznosítható helyet teremtenek.

A luxus otthonokban játékos és fiatalos alternatívát nyújtanak a hagyományos elrendezéseknek. A nyitott elrendezésű belső térben magánszférát teremthetnek anélkül, hogy obstruktív belső falakra lenne szükség. És a lista folytatódik! Ez a poszt egy olyan elegáns lakást vizsgál meg irigylésre méltó hálószobával – amely egyedülálló megközelítést alkalmaz.

yellow-and-grey-apartment-interior-decor


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Köszönhetően a nagyvonalú ablakoknak és lenyűgöző belmagasságának ez az otthon egyáltalán nem szűkölködik a térben – de az alaprajz meglepően kompakt. Luxus otthon a város közepén, amely mindent megtesz annak érdekében, hogy kényelmes környezetet adjon a lakóknak kreatív elrendezési technikákkal, köztük egy rejtett hálószobával a lakás bejáratának közelében a tetőtérben. A nappali és az étkező közös területet foglalnak el, mellettük egy kis balkon is található.

forrás:home-designing-comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb