„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Üvegezett acél bővítéssel látta el a Kelet- londoni házat

A Grant Straghan építész által 2010-ben alapított DeDraft építészeti cég egy ikerházat újított fel Kelet-Londonban, és egy háromszintes hátsó toldattal bővítette ki, időjárásálló acél burkolattal, és a kertre néző nagy ablakokkal.

A helyi DeDraft építész irodát keresték fel a négyszintes hackney-i AC Residence belső és külső átalakítására. A 19. századi ingatlant korábban két lakásra osztották fel, ezért az építészek a belső tér átszervezésével kezdte meg a projektet, a helyiségek közötti kapcsolatok javítása érdekében.

Az épület hátsó részén a padlót besüllyesztették, egy teraszt és egy dupla belmagasságú hangulatos étkezőt létrehozva az új, osztott szintes alaprajzon belül. Az AC Residence hátsó részén található meglévő szerkezetet felújították, módosították az arányait, és időjárasálló acéllal burkolták, amely úgy lett kiválasztva, hogy egyértelmű kontrasztot mutasson a homlokzat eredeti téglafalával. Az új beépített nagyméretű ablakokból kilátás nyílik a hátsó kertre. Az ablakokat stratégiailag úgy helyezték el, hogy javítsa a térbeli kapcsolatokat és biztosítsa a természetes napfény akadály nélküli áramlását a helyiségekben.

Egy beton lépcső köti össze a földszintet az emeletekkel, amely egy előszobát, egy fogadótermet és egy étkezőt foglal magában. Az acél burkolattal együtt az öntött betonból készült lépcső volt a megrendelő kifejezett kérése volt. Az építészek szorosan együttműködtek választott vállalkozójukkal, EJ Brennannal a lépcső megtervezésében és gyártásában. A betont helyben öntötték és visszacsiszolták, hogy egy finoman texturált felületet kapjanak, amely megadja a belső tér hangszínét.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A krétás falakat, tölgyfa padlót, réz vasalatokat és túlméretezett szőnyegeket tartalmazó anyagpaletta egy semleges hátteret hoz létre, amely lehetővé teszi az ügyfelek művészeti gyűjteményének középpontba kerülését. A szobák egyedi megrendeléssel készült asztalokkal rendelkeznek, és mind a négy fürdőszoba márványmosdóval rendelkezik. Az első emeleten található fő hálószobás lakosztály egy öltözőt és egy különálló káddal ellátott fürdőszobát is tartalmaz. Az AC Residence felújítási projektje szintén magában foglalta a hátsó kert és egy pilates stúdió felújítását is, amelyet vörösfenyő borít a fő ház kiegészítésére.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb