„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

‘Tini’ moduláris házak A energetikai besorolással – VIDEÓ

A Tini / tinyhome.es / egy előregyártott moduláris ház, amely Spanyolországban készül mindössze 60 nap alatt, és bármilyen helyre szállítható. Minden modell használatra készen és teljesen berendezve érkezik.

A cég 3 féle alapmodellt kínál, melyeket személyre szabottan konfigurálhat a megrendelő. A modulok acélvázasak, a szerkezetet újrahasznosított pamuttal szigetelik és újrahasznosított OSB fával bélik. A belső terek egyedi készítésű fenyőbútorokat és dupla üvegezésű Cortizo üvegeket tartalmaz. A Tini ötvözi a környezetbarátságot, a kiváló minőségű anyagokat és a kivitelezést, valamint a nagyszerű szigetelést, amely a legfenntarthatóbb és leghatékonyabb lehetőséget nyújtja minimális ökológiai hatással.

Az itt bemutatott 34 négyzetméteres moduláris otthon (a cég ‘S’ modellje) egy jellegzetes madridi táj közepén fekszik, hatalmas tölgyfák ölelésében és védelmében. Úgy telepítették, hogy ne legyen hatással a környezetre, és úgy nézzen ki, mintha mindig is ott lett volna. Ezt az elképzelést követve a félig oxidációs eljárással készült cortenacél homlokzat tökéletesen illeszkedik a környezethez, és összeolvad a fa ágai által vetett árnyékokkal és azok dinamikájával. Ez a nyers külső kontrasztot alkot a belső tér nagy melegségével, amelyet teljesen nyírfa és természetes tölgyfa padlóburkolat burkol be.

A moduláris ház egy nyírfából készült konyhával rendelkezik, Corian felülettel és mosogatóval, tűzhellyel, páraelszívóval és beépített hűtőszekrénnyel együtt, illetve tartalmaz egy teljes fürdőszobát is. Ahogy feljebb is írtuk, a cég minden modellje 14 centiméteres újrahasznosított pamut szigeteléssel és egy folyamatos fényvisszaverő hőszigetelő réteggel van ellátva. Ebben az esetben az ügyfél extra üvegezést kért, hogy teljesen elmerüljön a csodálatos Holm Oak ligetben, ezért az összes üvegezés alacsony emissziós és napkollektoros, hogy ezt elérje, és még mindig nagyszerű hőszabályozást kapjon. Az eredmény egy nagyon meleg tér, egy menedék, amely teljesen kapcsolódik a környezethez.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb