„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Tel Aviv-i lakás felújítás

Az 1930-as években épült Bauhaus épület Tel-Aviv szívében található, az ebben elhelyezkedő lakást újították fel, hogy tükrözze korábbi dicsőségét.

Amir Navon és Chen Navon építész privát otthona, ez a 97 négyzetméteres alapterületű lakás, amin Lital Ophir és Ilana Bronfen lakberendezőkkel dolgoztak együtt. Az átalakítás része volt a 37 nm-es erkély, amely a város egyik legvonzóbb sugárútjára néz. A csapat közösen tűzte ki célul az épület örökségének tiszteletben tartását azáltal, hogy megőrizte a klasszikus 1930-as évek Bauhaus építészetet, és a kortárs belső tér klasszikus-európai stílusát.

Green-kitchen-cabinets


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakásban több évig bérlők éltek, szűk és homályos tér volt. A lakás elvesztette a karakterét és az egyedi stílusosságot. A felújítás során a fehér, szürke és fekete színű alapbázist a zöld és kék sokkal erősebb jegyeivel egészítették ki és a lakás áramlásába szervesen bekapcsolták az erkélyt. Az 1930-as évek lakásaira jellemzően a mennyezetét eredeti magassága 3 méter volt. Erre tekintettel tervezték meg az étkezőben függő lámpákat. Tegyen virtuális túrát a képgalériában!

forrás:homedesigning.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb