„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

Tekintse meg, hogy épül fel egy könnyűszerkezetes ház. Építkezés helyszínére is meghívjuk Önt!

Sokat lehet hallani a könnyűszerkezetes házakról. Aki látta már élőben, esetleg ismerősei készházban élnek, azok véleménye pozitív. Aki nem ismeri, az sokszor ellenszenvet táplál e technológia iránt, melynek oka a magyar tradíciókban keresendő. Azt mondják, hogy a nagyapánk is téglában lakott, én is abban fogok.

Na ez nem is igaz teljesen, mivel a dédnagyapánk vályogházban lakott, a nagyszüleink meg kisméretű téglaházban, szüleink pedig B30-as falazóelemből készült épületekben, vagy a szocializmus csodájában a panel épületben.

Mi erre azt szoktuk mondani, hogy a kőkorszaknak vége van. Nem lovaskocsival járunk és nem tekerős telefon kommunikálunk, helyette itt az autó és a mobiltelefon, vagy az internet.

Az építőiparban ugyanígy jelen vannak a korszerű megoldások, melyek sokkal gyorsabb, méretpontosabb és többszörösen jobb hőszigetelést tesznek lehetővé. Ma már a föld, a nap és a szél energiájának segítségével üzemeltethetjük házainkat, anélkül, hogy a levegőbe engednénk egyetlen gram károsanyagot.

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg élőben, építés közben kivitelezéseinket és győződjön meg, hogyan lesz kulcsrakész egy ház akár 2 hónapon belül.
Lehetőséget biztosítunk már beköltözött családi házak megtekintésére is, abban az esetben ha Önt ez a technológia komolyabban érdekli és építkezni szeretne.

Jó lehetőség ez arra, hogy hiteles, elsőkézből származó információkat kapjon korábbi Megrendelőinktől az építkezésről, vagy az eltelt időszak tapasztalatairól.

Készítettünk egy weboldalt, hogy bemutathassuk Önnek az építés alatt lévő kivitelezéseinket képekkel, rövid leírásokkal együtt. Minden egyes munkafázishoz hozzászólásokat vagy kérdéseket tehet fel, melyre nagyon gyorsan szakértői választ kap.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A könnyűszerkezetes házépítések bemutató oldalát ide kattintva érheti el. Az oldalon acélszerkezetes EnergyFriendHome építési technológiával épített házakat lehet megtekinteni, melyek között megtalálható a gázfűtéses, levegős és vizes hőszivattyús fűtés-hűtés rendszerek is.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb