Lakberendezés és stílus

Szürke fürdőszoba? Igen!

A szürke fürdőszobák nagy figyelmet kapnak ebben az évben. Maga a szín sokoldalúságának köszönhetően hatalmas trend lett, annyira, hogy a fürdőszoba dekorációjakor első sorban ül. Itt vannak a szürke fürdőszoba trendek alapvető elemei, amelyek  inspirációt adnak a modern felújításhoz.

Beton falak

A beton beltéri burkolatként való felhasználása manapság igen elterjedt a belsőépítészetben. Ha elég szerencsés vagy, hogy kültéri zuhanyod van, egy betonfal igen csak megteremti a hangulatot, ez azonban ugyanígy igaz a hagyományos beltéri fürdőszobákra. A nyers betonfal esztétikalilag nagyon modern és elegáns, és neutrális, így szinte minden dekorációs stílusba beépíthető. A szürke betonfal egy szürke padló burkolattal zökkenőmentes átmenetet képez, amit feldobhatsz egy-egy elénk árnyalattal, mint például rózsaszín, vagy narancssárga. 

Padlótól plafonig csempék 

Nem feltétlenül kell ugyanazt a burkolólapot használni a falakhoz és a padlóhoz. Különböző csempék alkalmazásával olyan egyedi, vonzó teret hozhatsz létre, amely esztétikai szempontból is kellemes a szemnek, de mégis kitűnik. Egy világosabb árnyalatú szürke színválasztással, a padlótól plafonig terjedő burkolat nem kelti a sötétség hatását, azonban érdemes teljes egészében szürke burkolólapokat választani, hogy azok tökéletesen elegyedjenek.

Szürke falak

Maga a szürke szín tagadhatatlan eleganciát jelent, amelyet nehéz utánozni. Valójában maga a szín szépsége abban rejlik, hogy kiválóan párosítható szín akár merész árnyalatokkal is, így meglehet, hogy pont ez az a szín, ami hiányzik a fürdőszobádból! A modern kontraszt érdekében a szürke árnyalatai is keverhetők.

Halványszürke és természetes fa

A halványszürke világossága enyhén megvilágítja azokat a faelemeket, amelyeket a fürdőszobában használsz. Nincs is jobb a szürke árnyalatok és a fa természetes árnyalatainak párosításánál. Ha így teszel, akkor egy klasszikus parasztház vonzerejét idézed elő, amely bájos és elegáns, és az egész térben érezhető. Az egyik legforróbb trend semleges színek és anyagok párosítása, ami lehetővé teszi számukra a textúrájuk megemelkedését.

Márvány mánia

Szürke apró erezetű márvánnyal keverve a tökéletes kombináció egy elegáns, modern és időtálló fürdőszobához. Van valami a kettő összekeverésében, ami nagyon hagyományosnak és időtlennek tűnik. Mintha soha nem menne ki a divatból. Egy szürke erezettségű márvány még tovább fokozza a szürke iránti szenvedélyünket, továbbá sokkal könnyedebben össze illik a szürke kiegészítőkkel mint a fekete vagy egyéb árnyalatú márványok. Legyél maximalista és alkalmazz márványt a lehető legtöbb helyen a fürdőben, legyen szó a padlóról, falakról, bútor darabokról, vagy egyszerűen csak a fürdőszoba egész területéről! 

Szürke kád

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Egy önálló kád önmagában is nagyon elegáns, és figyelemfelkeltő, függetlenül a színétől. Azonban ha a legjobbat törekszel a szürke témájú fürdőszobád kialakítása során, válassz kádból is szürkét! Egy ilyen egyedi megjelenésű kád mellett nem lesz szükséged sok “adalékanyagra”. Ha teheted, válassz sötétebb árnyalatú kádat, és kombinált azt a szürke világosabb változataival, így valóban a kád lesz a fürdő főszereplője.

A tapéta kontrasztja

Függetlenül attól, hogy milyen tapétát választasz, a különböző szürke árnyalatok használata modern dinamikát hoz a fürdőszobába, amely nem csupán vonzó, hanem klasszikus is. Használj világosabb árnyalatot a falak felső részén, és sötétebb árnyalatot az alján, hogy a tér nagyobbnak éreztesse magát. Egy szép tapétát bármilyen helyiségben fel lehet használni, szépségük és textúrájuk miatt. Fontold meg egy szürke geometriai vagy egyéb mintás tapéta használatát, egyszerű dekor kombinálásával. Ha a dekoráció többi része egyszerű, a tapéta kapja a fő hangsúlyt.

Jobb a sötét oldalon

A sötétebb, gazdagabb árnyalat az elegancia és a szépség hatalmas szimbóluma, anélkül, hogy számos különféle árnyalatot kellene használni. Ha férfias hangulatot szeretnél hozzáadni a fürdőszobához, a sötét szürke árnyalat felhasználása kiváló módja ennek. Párosítsd a sötét szürke árnyalatát a fekete, metál és semleges színekkel a tökéletes férfias környezet elérése érdekében, amely továbbra is minimalista és elegáns marad. 

Lámpa itt, lámpa ott

Miért csak egy csillár legyen, ha kettő is lehet? Az a szépsége, hogy egynél több világítótest lóg a plafonról, hogy szimmetriát hozhat létre a helyiségben. Légy merész, ne állapodj meg az egyszerűbb modellekkel. 

Nőies szépség

A galambszürke az egyik legkönnyebb szürke árnyalat, amely nagyon jól működik, ha semleges teret szeretnél létrehozni, ahol csak kevés vagy egyáltalán nincs szín. Van benne valami nőies, különösen, ha apró luxus elemekkel kombinált, mint például egy kristály csillár. 

forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close