Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Szokatlan családi rezidencia Chilében

Elképesztő kilátás nyílik a hatalmas Andokra és Santiago lenyűgöző völgyére, a House Vitacura-ból, Chilében.

A hegyoldalban elhelyezkedő házat nézve megborzong az ember, a masszív méret és a bemutatott érdekes fókuszpont miatt, ami a belső udvarra irányul és egészen varázslatossá teszi az otthont. Az Izquierdo Lehmann Architects tervezte inspiráló egymás utánját a tereknek, amely alkalmas pihenésre, ha nincs semmilyen társadalmi esemény.

House-in-Vitacura-by-Izquierdo-Lehmann-1A fotókat Roland Halbe készítette, és a 2000 négyzetméteres ingatlan elég nagy ahhoz, hogy megvédje az idős házaspárt és nagy családjukat, amikor ellátogatnak hozzájuk. A lakótér, az étkező, konyha és hálószoba mind egy emeleten van elhelyezve, a játékterem és a fedett medence pedig megnyitja a lenyűgöző kilátást a városra, és a völgyre. A kültéri medence és a társalgó egy kör alakú teraszon épült, amely a modern álom otthon fogalmát megvalósítja. Ez a szokatlan családi lakóhely vasbeton alapon nyugszik. Szeretnénk tudni, hogy az “álmai otthona” listán hol helyezkedik el ez a ház?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb