„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Swisspearl: dizájner bútordarabok szálas cementből

Az alapanyagot manuálisan a lehető legnagyobb hozzáértéssel és érzékenységgel addig művelik, amíg az egyedi és tartós remekműveket formál. Minden egyes darab teljesen egyedi, a tervező személyes aláírásával.

Könnyű és törhetetlen, vízhatlan, tartós, fagy- és tűzálló, és teljesen újrahasznosítható. Dióhéjban ez jellemzi a Swisspearl szálas cementjéből készült stílusos bútorokat. A természetes, regionális alapanyagok alkalmazása garantálja a rövid szállítási távolságot, az anyag tehát aktívan részt vesz az erőforrások védelmében és a szennyező anyagok minimalizálásában is.

A kollekció a betont egy új megközelítésbe helyezi, a rideg anyag elegáns, vékony formákba helyezésével. Az egyes darabok felületén apró hiányosságok láthatók, melyek az anyag öregedésével nemesebbé teszi azok esztétikáját.

A The Seater a Swisspearl kollekciójának egyik népszerű darabja egy egyszerű sziluettel rendelkező kültéri ülőalkalmatosság, melyet a szlovén építész és tervező, Tina Rugelj tervezett.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Cloth Table ötvözi a legkorszerűbb technológiákat és a funkcionalitást, egy bármilyen helyiségbe beillő exkluzív berendezés formájában. Az egyedülálló dohányzóasztal a Hybreed tervezőcég és a Swisspearl együttműködésében jött létre, 3D nyomtatási technika bevonásával.

A kollekció a bútordarabok mellett számtalan lakberendezési kiegészítőt is kínál, a csillártól a bortartóig. További részletekért látogass el a gyártó weboldalára!

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb