Home / Modern és luxus házak / Svéd pajta átalakítása modern otthonná

Svéd pajta átalakítása modern otthonná

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Österlenben, Svédországban található ez a csodálatos otthon, elképesztő a kialakított mennyezet, és tiszta, friss a térérzet.

Első látásra biztos nem mondanád meg, hogy az épület nagyon nagyon régi. Eredetileg 1901-ben épült. Miután hosszú ideje magára hagyva állt, Jonathan Andersson építész, életre keltette és átalakította gyönyörű és modern otthonná. Az átalakított pajta egy L-alakú alaprajzot és összesen 390 négyzetméteres belső teret foglal magába.

A belsőépítészet a modern minimalizmus és a rusztikus báj kombinációja, a fehér pedig a fő szín az egész enteriőrben. A polírozott betonpadló és a látható fagerendák kiegészítik a fehér falakat és mennyezeteket, és a szobák egyszerű, ugyanakkor kifinomult megjelenést biztosítanak rusztikus hangulattal. Kellemes, hogy bár a nappaliban szuper magas mennyezet és fehér falak vannak, mégsem érezhető hidegnek vagy üresnek.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..