Home / Modern és luxus házak / Sármos nyaraló a vízparton

Sármos nyaraló a vízparton

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A nyaralók rendszerint kényelmes házak, és tipikusan vidéki vagy félig vidéki helyszíneken találhatók, ahova a tulajdonosok elmenekülhetnek a stresszes hétköznapok elől.

Ez a ház határozottan remek hely a hétvégék és az ünnepek eltöltésére. Meglehetősen szerény, nem túl hivalkodó formákkal rendelkezik, de nyilvánvaló, hogy ez a stílus szándékos választás volt. Olyan modern ház, amely úgy épült, hogy hasonlítson a hagyományos otthonokhoz.

beach-cottage-design4

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Dél-Afrika partján található, hangulata csendes, nyugodt és pihentető. A zavartalan strand képe olyan, amit csodálhatunk pihenés közben a hálószobából. Helyi kőből épült, és a design lehetővé teszi, hogy beilleszkedjen a tájba. Ezért vannak a házon látszólag befejezetlen falak és textúrák, a belső térben vintage bútorokat, kopott felületeket és megmentett darabokat láthatunk bájos díszítéssel. Az ablakok kicsik, de csodálatos kilátást nyújtanak a strandra és a vízre.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-residence-27-2

Montreal-i ház bővítés

A BLACK BOX II elnevezésű otthont Montrealban, Kanadában a Natalie Dionne Architecture tervezte. Az építészeti ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.