„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Rugalmas elrendezés: nappal kávézó, éjszaka szórakozóhely

A 23a egy városi kávézó, amely Harkov egyik történelmi utcájában található, a Kharkivi Opera- és Balett Színház közelében, Ukrajnában. Napközben kávézóként funkcionál, ahol kézműves italokat, könnyű ételeket és desszerteket szolgálnak fel, esténként pedig éjszakai bár hangulatú partihellyé alakul.

A helyi Ponomarenko Bureau építészeti cég ügyfele egy nagyon kényelmes és hangulatos vendéglátóhelyet akart kialakítani, különféle felhasználási módokkal. 86 négyzetméteren 38 ülőhellyel rendelkezik a szabad elrendezésű hely, a jövőbeli bővülés lehetőségének figyelembevételével. A hely különböző zónákra oszlik: egy asztal egy nagyobb társaság számára, egy adaptív központi zóna és a bejárati zóna, amely jó rálátást nyújt a belső térre.

A bútorok mind modulárisak, így könnyen átrendezhetők és megváltoztathatók a tér funkciójának megfelelően. A legfontosabb adaptív elemek az asztalok és padok, amelyek vizuálisan is megváltoztatják a teret. A növények szintén lehetőséget adnak az elrendezés megváltoztatására. A cég olyan költségvetési megoldást keresett, amely különlegessé teszi a projektet. A kulcsfontosságú elem a fém, szivárványos cinkbevonattal, amely egyedi hatást kelt a könnyű anyagokkal, és meghatározza a hely arculatát. A projekt azonnal felismerhetővé vált a városban, és sok pozitív visszajelzést kapott a megnyitás óta.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb