Home / Rólunk

Rólunk

Cégünk küldetése, olyan kiemelkedően energiatakarékos új otthonhoz juttatni az embereket, mely több generáción keresztül kiszolgálja a használóit.

Fontosnak tartjuk, hogy tiszta, környezetbarát, megújuló energiákat használjunk az épületek üzemeltetésénél. A képviselt építési technológia a modern kutatás fejlesztések legkiválóbb termékei közé tartoznak, környezetbarátok.
A megújuló energiák alkalmazása elé csak egyetlen dolgot rendelünk, az pedig az energiatakarékosság, mert a legolcsóbb energia, a fel nem használt energia.

Ma már nem illúzió, hogy egy ház vezetékes energia nélkül üzemeljen, a nap, a szél, a víz, azaz a Földünk természetes energiáját hasznosítva.

A beépített anyagok mindegyike kiemelkedő minőségű. A munkánk minőségről, meggyőződhet személyesen, ha ellátogat egy átadott vagy épülőfélben lévő kivitelezésünkhöz, mert úgy gondoljuk, hogy Önnek kell bennünket megítélnie.

Több társvállalkozással együtt dolgozunk, így lehetőségünk nyílik egyszerre több munkahelyen történő munkavégzésre, úgy, hogy a rövid, akár 2 hónapos kulcsrakész átadást garantálni tudjuk.

Ön megálmodja Álmai Otthonát, majd tervezőink a telekadottságoknak, a jogszabályoknak és a helyi rendeleteknek megfelelően elkészít és engedélyeztet. Ezután Önnek nincs más dolga, mint a szaniterek, csaptelepek, festékek és a burkolatok szineinek a kiválasztása.

Folyamatos műszaki felügyeletet tartunk munkahelyeinken, így a modern technológiának köszönhetően, Ön akár a világ másik végéből az interneten egy digitális építési naplón keresztül nyomon követheti az eseményeket bejegyzésekkel, képekkel, videókkal.

Cégünk szakemberei 17 éve építenek könnyűszerkezetes épületeket, melyek között van irodaház, mobilház, családiház és csarnok is.
3 éven keresztül kizárólag könnyűszerkezetes faházakat és rönkházakat kiviteleztünk, majd bevezettük az acélszerkezetes építési technológiát is a tevékenységünk közé.

Mivel az energiatakarékos készház építési technológia a mai napig is újdonságnak számít a magyar piacon, 2009-ben elhatároztuk, hogy évente 4-5 darab családiházat referencia munkaként építünk fel.

Ez azt jelenti, hogy a referencia házainkat az építeni szándékozók előre egyeztetett időpontban megtekinthetik, beszélhetnek a tulajdonosokkal, kérdéseket tehetnek fel a tapasztalatokról. Szlovákiában és Magyarországon 10 darab referencia családiházat kiviteleztünk egy év alatt. Jelenleg Ausztriában keresünk referencia házépítőket.

Bevezettük az új érdeklődők számára az új építkezések helyszíni megtekintésének lehetőségét, hiszen sokkal látványosabb, ha az irodai találkozás helyett valós munkákat mutathatunk be Ügyfeleinknek.

Győződjön meg arról, hogy amit mondunk és leírunk, az a valóságban garantáltan megállja a helyét!

A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.

Amennyiben személyesen szeretne velünk találkozni és az EnergyFriendHome építési rendszerrel közelebbről megismerkedni, vagy bármilyen kérdése van az oldalunkkal kapcsolatosan, kérjük szíveskedjen ezt a lentebb található űrlapon keresztül jelezni.

Kollégáink telefonon felkeresik és egyeztetnek egy időpontot.
Addig is kellemes időtöltést oldalaink böngészéséhez.

Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják a kérdéseit. (átlagosan 18 órán belül)
Amennyiben típusterveinkre szeretne ajánlatot kérni,
azt itt teheti meg, ha Önnek kész tervei vannak, itt kérhet rá ajánlatot.

Ügyfélszolgálati telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24

Bemutatótermünk: Budapesten a WEST END áruház főbejáratával szembeni utcában, az áruháztól 150m-re található.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Pontos címünk: Budapest, XIII. Kerület. Balzac u. 9.

A weboldalt üzemelteti: Origo Holding Sro. Szlovákia.
94501 Komárno, Odborárov 1320/46

A Kp.hu magyarországi képviseletét a Kp Sales House Kft látja el.
1027. Budapest, Bem József u 9.
1136. Budapest, Balzac u. 9.

Kérjük, hogy mielőtt érkeznének, szíveskedjenek telefonon, vagy mailban bejelentkezni, mert egyszerre két szakértő kollégánk van a bemutatóteremben és előfordulhat, hogy ha bejelentkezés nélkül érkezik, várakoznia kell.

Rendelkezünk több Magyarországon és Szlovákiában felépített és épülőfélben lévő referencia házzal, melyek építés közben vagy beköltözött állapotban is megtekinthetőek. Ez a legjobb helyszín egy rendszer bemutató megtekintésére, mert itt valóban azt látja, amit az Ügyfeleink kapnak.

Munkatársaink:

A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.A következőkben bemutatjuk azokat a kollégáinkat, akik segítenek Önnek, hogy otthona a lehető leggyorsabban megvalósuljon.

Nagy Sándor (kp.hu országos ügyfélszolgálati igazgató) Telefonszám: 06-20/444-44-24
Emberek, kapcsolatok, ügyfelek.
Beszélgetni a legkülönbözőbb érdekes emberrel, s közben megtalálni a módot arra, hogy az elképzelésük, problémájuk megoldást nyerjen. Ez tölti ki az időmet már jó ideje, hiszen a kp.hu ügyfélszolgálatán naponta lehetőségem van meghallgatni ügyfeleink terveit, elgondolásait. Ezt követi a megoldás megkeresése a tőlünk telhető legjobb módon. A legfontosabb, hogy Ügyfeleink elégedettek lehessenek, és mi is megnyugodhassunk: jó munkát végzünk!
e-mail: nagysandor@kp.hu

Juhasz-Robert

Juhász Róbert (minősített passzívház tervező, építészmérnök)

Telefonszám: 06-30/914-8448

Építészmérnökként több mint tíz éve foglalkozom kiemelten energiatakarékos házak szerkezeteinek tervezésével és építésének műszaki vezetésével. Minősített passzívház tervezőként számomra elsődleges az épületek energiatakarékosságának a kérdése.

e-mail: ugyfelszolgalat@kp.hu

Droppa György (környezetvédelmi szakértő, a Duna Kör ügyvivője)

Az utóbbi években, az energiahatékonyság, az energiaracionalizálás, és az ökoházak kérdésköre foglalkoztat, mert akinek módjában áll, házat építeni, komoly lépést tehet a gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan gondolat megvalósításában, gazdaságilag is megtérülő módon.
Célom, hogy Magyarországon meghonosodjon a környezettudatos gondolkodásmód, valós érték legyen a demokrácia, hogy csökkenjenek a társadalmi ellentétek, és szlogenek helyett, természetessé váljon a jólét.
e-mail: droppa@kp.hu

A kp.hu csoport az EnergyFriendHome kizárólagos Európai forgalmazója.
Telefonszámunk: 00-36/20-444-44-24

kp.hu ugyfelszolgalata

12 hozzászólás

 1. hitel kapható a vásárlásra? köszönöm

  • Kedves Ferenc!
   Természetesen házainkra ugyanúgy, mint egy hagyományos családi házra felvehető hitel.
   A jó hír, hogy a Makész védjegyes építési rendszerekre már létezik készház hitel is, mely lényegesen gyorsabb finanszírozást tesz lehetővé.
   Bővebb infóért írjon levelet, vagy hívjon telefonon bennünket.

 2. Üdvözlöm!

  Van egy referenciaképük itt:

  http://kp.hu/wp-content/gallery/horizont-kulcsrakesz-csaladi-hazak/kesz_es_szerk-_extra-copy.jpg

  Meg tudná írni, hogy ezen a házon milyen márkájú, fajtájú, színű cserép van?

  Fáradozását előre is köszönöm:

  Mihály István

 3. Tisztelt uram!

  Nagyon elnyerte tetszésemet ez az építési rendszer. Afelől érdeklődnék,hogy házbővítést is vállalnak? Tehát egy,esetleg két szobával kellene bővíteni téglaházunkat.
  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:Kovács Zsófia

 4. Üdvözlöm!

  Kék járólapot, csempét keresünk most épülő házunkhoz ,de eddig igazán sajnos egyik sem nyerte el tetszésünket. De itt láttunk az Ön referencia képei között (4-6-10 fürdök) igazán tetszettek. Szeretnénk medkérdezni, hogy honnan tudnánk beszerezni. Kinek a terméke. Segítségét előre is köszönjük.

  Köszönettel: Belső Anikó

 5. Jó napot kívánok! Szívesen megnéznék egy referenciaházat, építkezni szeretnénk ugyanis, és egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy könnyűszerkezetes házat szeretnénk. Kérem jelezzék, hol találunk a közelben megnézhető házat, leginkább a KRISZTINA 123 terv nyerte el a tetszésünket! Szlovákiában élünk, Dunaszerdahelyen. Kérnék továbbá árajánlatot a következő típustervekre:Horizont 104, Krisztina 123, illetve a referenciaképek közt talált sárga színű, egyszintes, alkonyi fényekben kivilágítva lefényképezett házra. Köszönöm a segítséget.
  Tisztelettel: Dr. Kovács Judit

 6. Üdvözlöm!
  Érdekelne, hogy a hirdetésben megadott 100nm-s nyeregtetős családi házat, amit Önök kulcsrakészen 15 M Ft-ért elkészítenek, Budapesten is ugyanennyiért felépítenék? Ha igen, mennyi a pluszköltség még hozzá? Mint kiszállási díj, ill. az alapozás díja? Köszönettel!

 7. Udv, él az oldal? Mert utalsó választ 2010 évi..

 8. Kedves Igor!
  Az oldal él. Minden nap publikálunk friss cikkeket és próbálunk minden kérdésre mailban is választ adni 4-5 nap alatt.
  Ha kérdése van, kérjük írjon mailt a kapcsolat@kp.hu címre.
  Tisztelettel: Kp.hu ügyfélszolgálata

 9. Menyhárt István Zsolt

  Tisztelt Készház Portál!

  Melyik elérhetőségük ami működik is ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..