„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Plasztikus könyvespolc a Joined+Jointed-től

A ma embere egyre több időt tölt laptopjához kötve és az egykor praktikus bútoroktól, így a jelenkori könyvespolctól is megköveteli, hogy személyre szabott stílust képviseljen és érdekes dísze legyen nappalinknak. A Joined + Jointed tervezőjének, Simon Pengelly-nek homorú könyvespolca tökéletes példája ennek az átalakulásnak.

A homorú könyvespolcot a függőleges megosztottság és a művészi forma jellemzi. Két fél elemből áll, amit akár egy egységként is lehet használni vagy mint ahogy jelen esetben az egyik képen is látszik, két különböző polcrendszerként. Ezen a képen a szoba két ellenkező felében található, ezáltal egyfajta folyamatos áramlás érzetét keltve a tiszta vonalak körül.

sculpturally-creative-concave-bookcase-joined-plus-jointed-thumb-630x450-16208

A kontraszt a kanapé fehér vászon kárpitja és a polc dió színe között is folytatódik. A homorú könyvszekrény tölgy furnérből is készül, így tökéletes párosítás sötét barna vagy fekete bőrgarnitúrához, hogy elérhessük ugyanezt a hatást. Bármelyik fát is választja, a homorú függőleges polcrendszer szellemes és mozgalmas helye lesz könyvei tárolásának. A “forma követi a funkciót” tökéletesen jellemzi ezt a plasztikusan egyedi könyvespolcot.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:trendir.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb