„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Piacra dobták a 3D-nyomtatott fényfalakkal ellátott Santa Monica-házat

A kaliforniai életmódot régóta irigylésre méltónak tekintik a világ minden táján élő emberek: tengerpart, szörfözés, éjszaka pedig a kivilágított látnivalók tömkelege. Nem hiába hívják California Dreamin ’-nek. A Kaliforniában élés gondolata általában együtt jár a tökéletes kaliforniai otthon gondolatával is. Ha van elfekvőben néhány millió dollárod, ez a csodálatos ház most a tied lehet!

Ezt az újonnan piacra kerülő házat Ava Domanovski és Charles Pence, a Pacific Union International ingatlan ügynökség jegyezte be borsos 7,99 millió dolláros áron – de bárki, aki kicsit is ért a dizájnhoz, meglátja, hogy ez a ház valóban egy drágakő. A technológiai tervező és művész, Mario Romano által létrehozott, hihetetlen közel 700 négyzetméteres ingatlan három emeletet ölel fel, és tökéletesen összeházasítja az építészetet, a művészettel és a technológiával, az egész világon innovatívnak számító világítási megoldások kidolgozásával. Romano, akinek a lakberendezés terén sem idegen a határok túllépése, a ház néhány elemével valóban megtörte a formát, nem utolsósorban a csodálatos 3D-nyomtatású funkciós fallal, amelyeknek fényes, vibráló felületei egyedülállóan megnyugtató környezetet alkotnak.

A hivatalosan „M.R. Walls” -nak elnevezett panelekből álló fal egy úttörő tervezési és gyártási folyamatot jelentenek a paraméteres számítástechnikai és CNC-megmunkálási technológia világában. A falak az otthon szórakoztató központjában találhatók, amely két korszerű szobából áll az alsó szinteken. Ugyanezek a falak találhatók a ház külsején is, ahol dekoratív és energiatakarékos esővédőként működnek a homlokzat számára, amely egy kis hagyományosabb kaliforniai hangulatot is felidéz.

Maga a ház hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik, a közös helyiségek, például a nappali és a teraszok elmossák a vonalakat a kültér és a beltér között, kihasználva a dicsőséges kaliforniai időjárást. Az üveg fontos szerepet jétszik ennek a hatásnak a felerősítésében. Egy hatalmas tetőablak világítja meg az elrendezés közepén csavarodó nagy lépcsőt. Ez a tetőablak természetes fényt enged be az étkezőbe és a konyhába is, amelyek közül az utóbbi a sziget közepén található, ami tele van a legmodernebb konyhai eszközökkel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A „San Vicente” az utolsó a Romano kísérleti házainak kvartettjében, de mindegyikük önmagában is műalkotásként kezelhető. Gyakran használják video- és fotózások helyszínéül, így mindenképpen számíthatunk arra, hogy valamikor a közeljövőben felbukkan reklámokban és zenei videókban.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb