„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Panorámás otthon Kanadában

Az egyszerűség és a közvetlen kapcsolat jellemzi a zöld környezettel, ezt a Dunrobin Shore nevű modern családi házat. A Christopher Simmonds Architect tervezte oázisnak a zsúfolt városi környezetből kimenekülő családnak. Egyedi designt valósítottak meg az építészek, létrehoztak egy privát paradicsomot. 

A házra jellemző, hogy világos és tágas, könnyen áttekinthető és állandó vizuális kapcsolat van a zöld környezettel Dunrobin-ban, Kanadában. A szerénység és az egyszerűség keverékét mutatja be, mivel nagy kiterjedésű üvegfal fogja át a nappalit, étkezőt és konyhát, ez pedig lehetővé teszi a teljes panorámát, az egymást követő évszakok nyomon követését a természetben.

Dunrobin-Shore-by-Christopher-Simmonds-ArchitectKétségtelen, az otthon elragadó mind az egyszerűség, mind funkcionalitás szempontjából. Kilátás nyílik a távoli vízre a verandáról és a garázst megkülönbözteti a szürke cement burkolat a ház többi részétől. Figyelemre méltó és megnyugtató a természetes és ipari anyagok mix-e. A bambusz lépcső kiegészíti a csiszolt betonpadlót az alsó szinten, míg a felső szinten a hálószobát teszi barátságossá és meleggé a bambusz padló és szekrények.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb