„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Oroszország elzárta az olajvezetéket, ha elzárja a gázt is, akkor ön mivel fűt majd?

Magyarország egy olyan ország, akit lehet vezetgetni. Mondhatnánk úgy is, hogy birkának nézik őket a vezetői.

Az 1980-as és 1990-es években az egész országot földgázzal látták el, hiszen megmagyarázták az utolsó faluban is, hogy ez a jövő energiája! Persze a szén helyettesítésére sokat nem kellett győzködni senkit, hiszen a gáz nem büdös, ha gázzal fűt valaki, akkor nem kell éjjel megrakni a kályhát vagy a kazánt.

Azt elfelejtették mondani, hogy ennek az az ára, hogy több tízezer bányász veszti el munkahelyét, azt sem mondták, hogy a gáz ára egyfolytában felfelé fog emelkedni és egyszer el fog majd fogyni a földön, a gázt el is zárhatják a szomszédos országban és akkor nem lesz fűtés és nem lesz melegvíz és nem lehet majd főzni sem.

Volt már arra példa, hogy az oroszok elzárták a gázt. Ma éppen a kőolajvezetéket zárták el az Ukrán háborúskodásuk miatt. Ki tudja mit hoz a jövő…

oroszok gázcsapPersze a magyar vezetés most is leleményes, hiszen a gázosítás után lehet atomosítani, azaz atomerőművet építeni és megmagyarázni, hogy erre mekkora rohadt nagy szükség van ebben az országban. Persze egy olyan országgal kell kiviteleztetni az atomerőművet, aki éppen háborúban áll a szomszédjával.
Az atomerőműre logikusan, ésszerűen nulla igény van Magyarországon.

Gondoljunk ésszerűen. Abból a pénzből, melyet Pakson most el akar a kormány költeni, minden egyes lakás és családiház tetejére napelemeket telepíthetne.

Ha Pakson meghibásodás lesz, akkor egy egész országot sújtó probléma lesz. Ha otthon tönkremegy valami a napelemes rendszerben, attól még nem fog az egész ország leállni.

Arról nem beszélve, hogy napelem még soha nem robbant fel, de atomerőműben sajnos már történtek katasztrófák.  Igaz, amennyivel nagyobb a veszély az atomerőműben, annál többet lehet zsebre tenni azoknak, akik közel ülnek a tűzhöz.

igre-pharma-napelemes-halozatra-taplalo-rendszerMindenki akkor dönt okosan új családiházépítés esetén, ha függetleníti magát a vezetékes energiaforrásoktól. Ez azt jelenti, hogy az új családiház legyen kiemelten energiatakarékos, és akár sziget üzemben napelemek segítségével is fenn tudja magát tartani. Egy valóban XXI. századi ház már nem függhet erőművektől, vezetékrendszerektől, vagy politikai rendszerektől és háborúktól.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Építtessen Ön is kiemelten energiatakarékos, nulla vezetékes energiát felhasználó családiházat! (részletei itt…)

Telefonszám: 06-20/444-44-24

mail: info@kp.hu

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb