„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Óriási digitális hullámok ütköznek a szöuli múzeum homlokzatának

Már a több mint 30 évvel ezelőtti, nagysikerű filmek, mint a Szárnyas fejvadász vagy a Vissza a jövőbe, hatalmas holografikus installációkat jósoltak a nagyvárosokban, hatalmas hirdetésekkel, amelyeket gyakorlatilag lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Még nem teljesen értünk el odáig, azonban egy új projekt Szöulban, Dél-Koreában bizonyítja, hogy a kibővített valóság efféle megjelenítése nem feltétlenül a városi élet zaját közvetíti.

Szöulban a Coex K-Pop téren található SMTown Coex Artium homlokzata egy óriási vetítőképernyővé vált a világ legnagyobb anamorf illúziójának bemutatásához. A „Public Media Art # 1_WAVE” elnevezésű kültéri installáció hatalmas, feltűnően reális, a falnak ütköző hullámokat illusztrál, amelyek úgy tűnnek, mintha azok csapdába estek volna egy üvegtartályban.

Ez az üveg valójában egy ívelt digitális hirdetőtábla, amelynek szélessége több, mint 80 méter, magassága pedig meghaladja a 20 métert. A The Korea Herald hírhálózat szerint ez körülbelül négyszerese a szöuli kosárlabdapályának. A hihetetlenül éles és élethű képek hangeffektekkel vannak párosítva, a nagyobb hatás érdekében. Az olyan apró részletek, mint az illuzív tér „mennyezetén” lévő nedves foltok, hozzájárulnak a realizmus érzetéhez.

A „WAVE” a d’strict, egy olyan vállalkozás munkája, amelynek szakterülete lélegzetelállító vizuális tartalmak tervezése, készítése és továbbítása a digitális házon kívül. ”Azt mondják, hogy az ilyen munkák új élményt nyújtanak a világnak, nagyfelbontású kültéri reklámok formájában, amelyet bármilyen méretű képernyőre ki lehet alakítani.”

Az SMTown Coex Artium része a Coex Konferencia- és Kiállítási Központnak Gangnam előkelő szomszédságában, ahol rengeteg nagy K-pop csillag megfordul. A cél az, hogy a teret turisztikai attrakcióvá tegyék a K-pop rajongók számára. A képernyőt végül zeneszámok és klippek lejátszására használják majd, soha nem látott méretekben. A cég további 10 digitális hirdetőtáblát telepít június folyamán a Coex Millennium Plaza épületébe.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Célunk az, hogy a K-pop Square-t a Times Square koreai változatává fejlesszük, amely magában foglalja az óriás reklámtáblákat, a kultúrát és a művészetet.” – mondta a Koreai Nemzetközi Kereskedelmi Társaság (KITA) tisztviselője.

Ezt a technológiát természetesen más módon is felhasználják. D’strict kifejtette, hogy „a NIK leányvállalatán keresztül előállított K-pop tartalmakon túl folytatjuk az új digitális szórakoztató parkok létrehozását azáltal, hogy a tartalmat különféle anyagokkal, például gyerekeknek való szórakoztató tartalommal bővítjük. Ezen felül azt tervezzük, hogy az új digitális média technológiák aktív kutatása és fejlesztése révén sok más felhasználói interakciót fejlesztünk ki a közeljövőben, a gyorsan változó és fejlődő digitális környezettel lépést tartva. ”

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb