Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Nyaraló a kaliforniai sivatagi táj közepén, mely teljes berendezése online megvásárolható

A los angeles-i tervezőcég, a Working Holiday Studio egy kaliforniai sivatagban lévő ingatlant egy olyan nyaralóvá alakított, amely minden egyes berendezése megvásárolható.

A Casa Mami a kaliforniai Pioneertown közösségben, a kaliforniai dél-Joshua Tree Nemzeti Park peremén található. Miután meglátogatta a környéket, Carlos Naude és Whitney Brown, a Working Holiday Studio alapítói egy saját házat akartak vásárolni a térségben, és egy olyan rövidtávra kibérelhető ingatlanná alakítani, mely berendezése teljes mértékben megvásárolható a vendégek számára.

A 92 négyzetméteres, vályog építésű ingatlan egy 1,6 hektáros birtokon található, kilátással a kopár sivatagi tájra. Annak érdekében, hogy az apró épületet kontrasztba állítsák annak végtelen környezetével, fekete ablak és ajtókeretekkel egészítették ki a friss, fehér külső homlokzatot és az ingatlan körül világos színű kavicsot helyeztek el, mely egyértelműen elválasztja a területet a sivatag homokos talajától.

“A legtöbb sivatag környéki ház földes és a barna tónusokkal igyekszik beolvadni a környezetbe, mi az ellenkezőjét akartuk elérni, azt akartuk, hogy a házunk kiemelkedjen a végtelen homokból, ezért vettük körbe a házat kaviccsal, hogy egyfajta határt hozzunk létre a sivatagi talaj és a ház területe között. A homlokzatot fehérre-feketére festettük, ami nemcsak igazán kiemeli azt, hanem mediterrán hangulatot is kelt, ami megint csak ellentétben áll a száraz forró sivataggal.”– mondta Naude a Dezeennek.

A belső terek kialakításakor a tervezőpár a skandináv és a japán tervezési stílust kombinálták. Ez párosult Luis Barragán mexikói építész munkáiban megjelenő élénk színekkel, valamint Jacques Granges francia belsőépítész és Terence Conran brit tervező által használt minták és forma keverékével.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Azt mondanám, hogy kölcsönvettük Luis Barragán színpalettáját – például a monokróm sárga előszobában- Jacques Grange stíluskeverési képességét – a skandináv és a japán között, valamint Terence Conran játékos formák és sziluettek beépítését” – tette hozzá.

A bézs falak fehér díszlécekkel és szürke festett padlóval párosulnak az egész házban. A konyhában a szekrényeket és a fiókokat apró lyukakat fúrtak, a hagyományos fém fogantyúk helyettesítésére. A nyitott terű konyha és a lakótérben egy áttetsző, fekete keretezésű üvegajtó található, amely a növényzettel tarkított sivatagi tájat keretezi be, csakúgy mint a hálószobában.

A nappaliban berendezése egy fehér, gömb alakú kandallóval egészül ki, mely az apró otthon fűtésére szolgál. A stúdió több mint 30 márkával dolgozott együtt, a bútorok, a háztartási cikkek és a dekorációs elemek beszerzésére, melyek mindegyikét az ott tartózkodó vendégek online megvásárolhatják, az új “megvásárolható hotel” trendet követve.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb