„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Nulla széndioxid-kibocsátású, modern lakóház Angliából

A Paul Archer Design építette meg ezt a Green Orchard nevű lakóházat az angliai Dél-Gloucestershire-ben. A legfőbb szempont a környezettudatosság volt, és így a legmodernebb zöldtechnológia segítségével tervezték meg az épületet.

green-orchard-project-8

A meglepően modern kinézetű lakóház különleges panelokból és üvegből kialakított kockatömbökből áll, amelyek egy ugyanúgy szögletes és egységes nagyobb, kompakt tömböt hoznak létre. Az épületet a tájképbe illeszkedő kertek veszik körül és a megemelt üvegtömbök miatt szinte észrevétlen az átmenet a belső és külső tér között.

architecture-green-orchard-project

Az épület külső borítása intelligens, méretre szabott panelokból áll, amely elektronikusan csúszik szélesre és csukódik össze. Ezek a panelok lehetővé teszik, hogy az évszakok vagy napszakok időjárásától függően a bennlakók igényeik szerint kontrollálják és változtassák a belső hőmérsékletet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

green-orchard-project-4

Még egy fényes alumínium burkolat is található rajta, ami visszatükrözi a környező kerteket és így a ház mint egy kaméleon olvad bele a környezetébe.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb