Home / Hírek / Devizahitel - perek - lehetőségek / Nulla forintot a bankoknak! Senki ne fizessen semmit.

Nulla forintot a bankoknak! Senki ne fizessen semmit.

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Békéscsabai BAÉSZ Felhívás

Mint korábban olvasható volt, tegnap, május 30-án előadást tartottam Békéscsabán, a Vasutas Művelődési Székházban. Háromnegyed hat körül értem oda, de meglepetésemre a környéken nem lehetett üres parkolót találni. A Jobbik Békéscsabai alapszervezete meghívásának tettem eleget, akik kiváló szervezésről tettek tanúbizonyságot és mint kihangsúlyozták, nem pártrendezvényről volt szó, hanem a széles rétegeket érintő probléma orvoslása érdekében cselekedtek. Kíváncsian várom, mikor kapok meghívást az LMP-től vagy a Fidesz-től, hogy az MSZP-ről ne is beszéljek. Szívesen elmondom az ő rendezvényükön is, hogy kit, milyen felelősség terhel és melyik miniszterelnöktől, melyik bankárig bezárólag kell a vádlottak padjára állítani. 

A száz férőhelyes teremben kb. 150 ember zsúfolódott össze, még a folyóson is több tucat ember állta végig a kétórás rendezvényt. Sok mindent elmondtam, többek között azt is, hogy mindenkinek saját magának kell megvizsgálnia a saját helyzetét. Ahelyett, hogy a családtagok egymást okolják a kialakult helyzetért, inkább üljenek le és higgadtan mérjék fel a lehetőségeiket. Nézzék meg, hogy ki tudják fizetni vagy sem a jogtalanul felduzzasztott törlesztőket. Ha ezeket csak a megélhetés, fűtés, ruházkodás és egyéb megvonás árán tudják kivitelezni, vagy még így sem teljes mértékben, akkor ezekben az esetekben azt tanácsolom, hogy szüntessék be a bankoknak való fizetést teljes mértékben és kezdjék meg a felkészülést az újrakezdéshez, erről több cikk is olvasható itt a honlapon.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A rendezvény végén a jelenlevők közül felállt egy 84 éves, fiatalokat megszégyenítő szellemi és fizikai állapotú úr, aki nagyon megköszönte a sok hasznos tanácsot, majd kifejtette, hogy az összes közül neki az tetszett a legjobban, hogy ne fizessenek az emberek a bankoknak, majd hozzátette, hogy miért nem indítok útjára egy ilyen akciót? Mondtam, hogy már három évvel ezelőtt volt egy ilyen próbálkozásom, de érdektelenségbe fulladt. Azt mondta próbáljam meg újra.

Ott helyben meg is szavaztattam a dolgot és a jelenlévők 90-95%-a helyeselte azt. Szóval a következő DÖNTÉS SZÜLETETT BÉKÉSCSABÁN május 30-án, 120-130 ember egybehangzó akaratából:

Azok, aki egyetértenek a BAÉSZ azon felhívásával, hogy mindaddig amíg a bankok nem számolnak el a jogtalanul felszámolt összegekkel a „devizaalapú” adósok felé, ne fizessünk nekik semmit. NULLA FORINTOT A BANKOKNAK! Aki ezzel egyetért, az tűzzön ki egy nemzeti színű szalagot az autója antennájára. Ezenfelül aki ezt megteszi, az vállaljon kötelezettséget arra, hogy még egy ismerősét rávesz erre az akcióra úgy, hogy az ismerőse is továbbítja ugyanezt. A BAÉSZ öntapadó autómatricát is le fog gyártatni hamarosan a következő felirattal.

Kásler Árpád

Kelt: Gyulán, 2012. 05. 31-én

U.I.: most kaptam az értesítést, hogy kétszáz feletti volt a létszám. Ezek szerint alásaccoltam, remélem így lesz a 600-700 milliárdot illetően is, amit vissza kell fizetniük a bankoknak.K.Á.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT, ha tetszett, akkor fejezze ezt ki egy gombnyomással lentebb…

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

One comment

  1. Bónáczné Pónya Ibolya

    Üdvözlöm! A cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Már több helyről, többféle előadást, néztem meg, hallgattam meg, illetve olvastam el. Azután érdeklődnék, hogy milyen feltételekkel, illetve milyen papírokkal kell rendelkezni ahhoz, hogy jogi útra lehessen terelni a dolgot. A BÁÉSZ-vel fel kell venni a kapcsolatot és hol tehetjük meg? Mi az útja – módja a dolgoknak, ha nem fizetek? Biztos nem vállok ez által földönfutóvá? Jelenleg állunk szerződéskötés előtt – közszférások vagyunk, decemberben visszautasították a végtörlesztéssel kapcsolatos kérelmünket- kb a hónap közepén kell menjünk aláírni a devizagátas szerződést. Ezt már meg se tegyük? Szeretnék már tisztán látni, de mindenki csak rébuszokban beszél, meg hogy ne fizessünk- értem én, de van egy gyerekem, aki az én hülyeségem miatt ne kerüljön utcára…
    Köszönöm megtisztelő figyelmét és várom válaszát. Tisztelettel: Bónáczné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.