„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

New York-i villa, óriásmedencével a nappali közepén

Egy reggeli úszás a medencében fantasztikusan pihentető tevékenység lehet, de a legtöbbünknek legalább néhány folyosón át kell menni, hogy eljussunk a medencéig, ebben a hihetetlen öt emeletes házban azonban, a lakóknak csupán a nappaliba kell menniük, hogy csobbanhassanak egyet a medence frissítő vízébe.

Kívülről szemlélve soha nem találnád ki, hogy mit rejtenek ezek a hagyományos falak!

A nappali közepén egy hatalmas, 30 000 gallonos, 2.5 méter mély, hintával felszerelt medence áll. Napjaink szigorú építési törvényeivel természetesen nem hagynák jóvá a fedett medence beépítését a nappaliba, de mivel ezt a medencét 1975-ben építették, így lényegében „veleszületett” a házzal, így hagyták, hogy ott maradjon.

A ház többi része sem kevésbé csodálatos. Egy hatalmas könyvtárral, gyönyörű zöld növényekkel töltött átriummal és kis kerttel, egy második, kisebb medencével -a teknősök számára- is rendelkezik, melyek New York egyik legegyedibb ingatlanává teszik azt.

A tulajdonos fő lakóterülete az alsó szinten van és két kisebb apartman van az emeleten. A szórakoztató építészeti jellemzők és a dekadens dekoráció olyan otthont teremt, amelyről legtöbben csak álmodozhatunk.

A The Wall Street Journal-ból származó cikk részletéből:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

„A medence szintjén téglafal van, gránit padló és azt szokásos nappali berendezés veszi körül. McMurray Van-Zeller asszony szerint a műalkotások, régiségek, középkori fegyverek és a szomszédos átriumban történő ültetvények „barlangszerű, középkori marokkói megjelenést kölcsönöznek”.

“Az improvizáció nagyon fontos, ha van ilyen házban “- mondta. “A jó hír az, hogy ha valami leesik a falról, akkor a medencébe esik.”

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb