„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Művészi fürdőkádak: Accademia Bathtub

Teuco az új fürdőkád sorozatát azért hozta létre, hogy a sokoldalú Duralight modell korábbi korlátait kiköszörülje. Sikerrel jártak, hiszen az Accademia kollekció modern és klasszikus egyben, tiszta vonalai letisztultak, kúpos lábak, amiken a fürdőkádak nyugszanak feltűnően szépek, ahogy az egész vonalvezetést is átszövi a minimalista pompa.

A Pop Limited Edition Accademia fürdőkádat geometriai csíkok fedik, amely egyesíti a klasszikus esztétikát, valamint a posztmodern dinamikát így a végeredmény egy igazán egyedi design, hogy egyesüljön a technológia és a művészet. “Luxus azt jelenti, hogy ma valóra váltunk valamit, amit egészen tegnapig lehetetlennek tartottak. “

pop-limited-edition-accademia-bathtub-teuco-pure-art-1-thumb-630xauto-35829

Ezzel a mondattal jellemezhetnénk a legjobban, a Pop Limited Edition Accademia fürdőkád neoklasszikus és kortárs vonalainak lenyűgöző kombinációját. Függetlenül attól, hogy mintás vagy egyszínű az Accademia fürdőkádak egy új stílus szabványt képviselnek, amely magában foglalja mind a kivitelezés és a művészi kifejezés tökéletességét.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:trednir.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb