„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern, trópusi ház Malajziából

Vannak, akik a városban élnek, vannak, akik a vidéket választják és van olyan is, aki egyenesen egy őserdő közepére költözik. Ezt az egyedi lakóházat a Choo Gim Wah Architect tervezte a malajziai Dzsanda Baik dzsungel közepére. A neve: Deck House.

Deck-House

Szó szerint a dzsungel közepén építették fel a házat. Mintha az erdő egy részlete lenne. Minek is kellene ide kert, amikor egy egész őserdő is lehet a kertünk? A lejtős területen felhúzott ház egyik részét oszlopok tartják és gyönyörű az őserdei kilátás belőle. A modern épület üvegből és acélból készült. A belső terek kialakítása – amennyire csak lehetséges – a hagyományos maláj építészeti stílust követi.

Amazing-View


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső, majdnem teljesen egybefüggő, magas mennyezetű teret átjárja a természetes fény a panorámaablakok miatt. Az ebédlő, a nappali és a konyha egyetlen, egybefolyó teret alkotnak. Három hálószoba van benne és egy nagy terasz. A belső berendezésre a modern minimalizmus a jellemző. Gyönyörű és megnyugtató hely a természet kellős közepén!

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb