„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Modern skandináv design innovatívan

A lengyel kreatív ügynökség a PLASTELINA, ezt a Varsó-i lakást innovatív megközelítéssel tervezte az egyre népszerűbb skandináv stílusban.

A nyitott terű nappali természetes anyagokat és a hagyományos skandináv ihletésű belső tiszta vonalait vonultatja fel. A tervezők úgy döntöttek, a szürkét feltűnő sárga árnyalattal keverve érnek el drámai hatást. A nappali különböző vizuális élményeket nyújt különböző irányból és azonnali hatást ér el jellegzetes belsőépítészeti elemeivel.

amazing-bathroom-light-ideas


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Belső fal elhelyezése helyett a tervezők nyitott faszerkezettel választották szét a nappalit a konyhától, ez egyben a lakás médiaközpontja is. A nappali falán érdekes megoldást láthatunk, parafa világtérképet, amin megjelölhetőek a korábban tett utazások. Összhangban a skandináv hatással, az étkező székek a dániai tervező Hee Welling munkája. Nehéz figyelmen kívül hagyni ezeket a függő lámpákat! A hálószoba vissza visz minket az egyszerű skandináv ihletésű esztétikába, de a fát itt már kicsit takarékosabban használták.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb