„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern mobilház

Adott egy természetvédelmi terület, mely magántulajdonban van, de nem lehet ráépíteni semmit sem, ami hozzányúl a természetes élővilághoz. Ráadásul még egy vízmosás is keresztülszegi a gyönyörű, de használhatatlan álomtelkünket.
Hogy mit lehet ide építeni, úgy, hogy megfelelünk a hatóságoknak és a környezetvédők kívánságainak is???

A telek tulajdonosa megtalálta a megoldást: Építtetett egy mobilházat a vízmosás felé, vagyis egyedi igény alapján építtetett egyet, majd ideszállíttatta!

Sajnos ez ma Magyarországon még egyenlőre álom maradna, de vannak országok, ahol a mobilházakat, melyeknek nincs alapozása elfogadják egy ilyen egyénként nem lakóövezetben, hiszen nem kell alapozás ezeknek az épületeknek.

Akár 12×4 méteres egy darabból álló mobilházat is el lehet készíteni, melyet a végleges helyszínen egy nap alatt be lehet üzemelni és használatba lehet venni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mint a képeken is látható, akár egy egész komoly méretű üvegfalat is be lehet építeni, vagy igény esetén több darabot is egymás mellé lehet tetszőleges formában helyezni, egyedi tervek alapján.

Ha Ön is szeretne vásárolni egy egyedileg Önnek tervezett mobilházat, akkor hívja a kollégánkat a lap tetején található telefonszámunkon!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb