„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern hegyi pihenőház

Ez a tipikus alpesi faház ideális helyen, a francia Courchevel síparadicsomnál helyezkedik el, közel a falu központjához és a sípályákhoz egyaránt.

Már kívülről nézve is meg lehet mondani, hogy ez nem egy átlagos hegyi pihenésre alkotott faház. Az Eden Chalet üvegezett bejárati ajtaja, a fa és rozsdamentes acél kerettel, vonzza a kíváncsi tekintetet, hogy felfedezze mi van azon túl. A szabálytalan szürke kőfal a főbejárat bal oldalán, folytatódik belül a folyosón is, és megegyezik a ház belső falain használt anyagokkal. A fa és üveg, szürke kő együttese az egyik legfontosabb lakberendezési kellék a házban.

elegant-hi-tech-ski-chalet-in-courchevel-4-thumb-630x314-29173


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nyersnek látszó csomós fa deszka fedi a mennyezetet, és sok falat is. A fából készült padló azonos színű, de a deszkák szélesebbek és rendszerezettebbek, viaszolt felületükkel. A konyha az étkezővel és a nappalival kommunikál, de továbbra is részben zárt, ami lehetővé teszi a vendégek számára a magánszféra megtartását. Fehér lakk fedi a konyhaszekrény ajtóit, a konyhai berendezések rozsdamentes felületei összhangban állnak a ház több részén is alkalmazott (nappali, étkező) fémdekorációkkal.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb