„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Modern előre gyártott vitrinek és bútorok

Vessünk egy pillantást a világ legmodernebb bútordarabjaira.

Ezek a bútorok egyenesen Olaszországból származnak. Ez a modern ház tökéletes helyszín ezen egyedi bútorok bemutatására. A B&B Italia bútorai maximálisan modern kivitelezésűek, többnyire merész, élénk színek, de előfordul, hogy a minimalista, visszafogott színek, mint például a fehér jellemzi őket.

Maguk a bútorok, mint ahogy azt a képeken is láthatjuk, igen merészek, extravagánsak, és már-már őrültek. Némelyik darab a kifinomult eleganciát tükrözi, de legtöbbjük, kétség kívül a modern világ szabadságát, és a merészség határait feszegetik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Első pillantásra hihetetlen lehet, hogy a főszerepet játszó színek, és a meghatározó formák mennyire passzolnak egymáshoz. Magát az épületet, ahol ezek a fantasztikus bútordarabok találhatóak, a Bestetti Associati Studio építészei tervezték. A lakberendezést a B&B Italia-nak köszönhetjük. A fényképekért pedig külön köszönet Fabrizio Bergamonak


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb