„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern apartman Monacóban

NG Stúdió elkészült a tervezési és fejlesztési munkálatokkal Monacóban. A rendkívül modern otthon egész belső tere a pihenésre épül, minden ennek van alárendelve, olyan természetes színárnyalatokkal, mint a tenger, a homok és a kő.

Ellentétben a hivalkodó luxussal, amely az orosz eklektikus apartmant jellemzi, a csapat úgy döntött, itt egy minimalista megközelítést fog alkalmazni. Amikor a projekt előkészítése elkezdődött, kiderült, hogy három apartman összefogása a cél, úgy, hogy közben olyan életteret hozzanak létre, amely két funkcionális területre bomlik – az egyik a a lakástulajdonosoké, a másik a vendégek számára készült egység.modern-apartment-10 (1)Az első zóna további két részre osztható – köz és magán részre. A konyha és nappali szerepelnek a nyílt térben, míg a hálószoba, a magánélet és a pihenés színtere. A nappali kommunikál a szabadtéri terasszal és eredeti helyszínt kínál a különböző összejövetelek számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb