„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Minimalista stílusú nyugodt belső terek

Békés, határozott minimalista stílusban, ez a három modern belső formatervezés a harmonikus dekorációban és az egyszerűségben rejlő szépséget képviseli, három teljesen különböző megközelítésben.

A következő otthoni elrendezések mindegyikében csak az található meg, ami elengedhetetlen, felesleges berendezés vagy dekoráció nélkül, mégis stílusos, kifinomult és nagyon kényelmes atmoszférával rendelkeznek.

A nyugalmat sugárzó nappali helyiségeik elrendezése egyetlen kortárs kanapé körül forognak, a sok “extra” helyett, azok mégsem tűnnek kellemetlenül üresnek, vagy unalmasnak. Minimalista konyháik végső soron a fő funkciójukra koncentrálnak, ám kifejezetten igényesek. Világos hálószobáik pedig letisztultak és hívogatóak, anélkül, hogy hivalkodóak lennének, tökéletesen nyugodt menedékhelyet biztosítva a lakók számára, amelyekben tisztíthatják az elmét és helyre tehetik a lelket.

Az Odesszában, Ukrajnában található otthon kifejezetten könnyű esztétikával rendelkezik. A modern bútordarabok minimalista elrendezése a nyitott terű nappaliban tiszta és szabadon áramló érzést biztosít. Ez egy olyan hely, ahol a nap feszültsége egyszerűen csak eloszlik. Szintén minimalista étkezőjét egy egyszerű, fehér, L alakú konyhai berendezés öleli körül, mellyel a fa természetes árnyalata alkot kontrasztot. A hálószobában ugyanaz a fehér és fa kombináció jelenik meg, egy összetartozó hangulatot elérve az otthon egészében. A fürdőszoba megjelenését a Terazzo mintás padlóburkolat ékesíti.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A második belső kialakítás kissé ipari stílusú, annak nyers beton falaival és jóval sötétebb szín és anyagpalettájával. A nappali területén a laminált padló és a modern kanapé egyenlíti ki a durva esztétikát. A konyha olyannyira egyszerű berendezéssel van ellátva, hogy az szinte észrevehetetlen, melyhez a faburkolatú fal ad meleg és hívogató minőséget. A kerek talapzaton álló étkezőasztaltól szokatlan kilátás nyílik egyenesen a fürdőszobába. A gyerekszobában megjelenik egy csepp szín, egy sárga matrac formájában, mely barátságos hangulatot teremt a szobában.

A harmadik, Moszkvában található 65 négyzetméteres apartmanban a békés, bézs és rózsaszínű árnyalat határozza meg a hangulatot, otthonos melegséget keltve. Egy kicsi, modern fali kandalló pontozza a sima falkezelést. A paletta lágy, olíva tónusú és földes árnyalatú elemekkel egészül ki.

Forrás: www.home-desingning.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb