„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Maximalista minimálház

E modern panorámás ház terve az ausztrál építész Max Pritchard érdeme.  Az üvegfalú ház szinte egy komplett szabadtéri területnek minősíthető, hiszen maga az épület a tengerparton fekszik így maximalizálja a panorámát, teljes rálátás nyílik a tengerre és a szörfözőkre. A ház pontos helye Emu bay, Dél Ausztrália. Ez aztán egy maximalista épület! A tervező bátran használta a színeket, és amint a képekre pillantunk, látjuk, hogy nem csak kombinálta, de értett is a színek kombinációjához.
A hátsó udvar fedett, itt található egy kényelmes, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas ülősarok, és egy komplett fatüzelésű pizza sütő. A nappaliban, szintén üvegfalakkal, tartalmaz egy gyönyörű fatüzeléses kandallót, és extra kényelmes kanapékat és foteleket, valamint egy üvegből készült dohányzó asztalt is. A padló itt le van parkettázva. Itt is jellemző a visszafogottab színek kombinálása a kissé extrémekkebbel. Ebből a szobából a legjobb és a legszebb a kilátás a tengerre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Fényképek: Saam Noonan.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb