Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Maga a művészet: Sinthesy tolóajtó a FOA-tól

Az üveg az igazi sztár most! Felejtse el a régi vágású üvegtolóajtókat – ezután már sohasem fog a régi szemmel nézni rájuk.

A FOA új üvegtolóajtó modelljei megérdemelnek egy pillantást. Mindez egész egyszerűen ajtóknak álcázott művészet, álcázott ajtók. A mennyezetre felfüggesztett síneken könnyedén siklik és az üveg úgy van rétegelve, hogy extra védelmet adjon, valamint mindkét oldala homokfúvott.

suspended-art-glass-doors-sinthesy-by-foa-2-thumb-autox787-42529


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kialakítása lehetővé teszi a maximális magánéletet, míg az üveg átereszti a fényt. Ezeket az ajtókat olyan helyiségekbe ajánljuk, ami nyitott és szellős – annak ellenére, hogy egy külön szobát kapunk általa. Sokféle minta közül választhatunk, így ezek az ajtók szinte bármilyen stílushoz illeszkednek. És ez a trükk –hiszen, nem úgy néznek ki, mint egy hétköznapi ajtó és ezzel egyfajta nyitottságot és fogadókészséget nyújtanak, nem pedig zártságot.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb