„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Luxus minimalizmus a belsőépítészetben

Lakonikus, mégis fényűző: a következő apartman minimalista lakberendezése csúcsminőségű fordulatokkal rendelkezik a nyitott térben. Az Igor Sirotov által vizualizált belvárosi tetőtéri lakásban túlméretezett modern bútorok tagolják a teret, és színes hangulatvilágítás díszíti, amely egy pillanat alatt átalakítja a sima fehér dekorációt, anélkül, hogy bonyolítaná a teret.

A nyersbeton felületek ipari elemekkel egészülnek ki, ellensúlyozva a színek és a vonalak tisztaságát. A hálószoba saját fürdőszobája egy extravagáns üveg burkolatban helyezkedik el, amely az üveghomlokzattal együtt lehetővé teszi a zavartalan kilátást a város panorámájára. Csak a WC és a kamra van elhatárolva, ami egy látványos, multifunkcionális életteret eredményez. A szín- és anyagpaletta meglehetősen egyszerű; a hófehér és szürke széles skálája, modern fényes fém elemekkel, hamvas tölgyfa padlóval, és rengeteg üveg- és betonfelülettel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb