„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Luxus mediterrán villa jellegzetes modern rusztikus vonásokkal

Ez a luxus modern, rusztikus villa a görögországi Mykonosban található- a Buro511 által tervezett szokatlan otthon, kifejezetten rugalmas elrendezésű a mozgatható, szekcionált kanapék és a nyitott terű nappali bútorzatának köszönhetően. A hálószobák mindegyike hozzá tartozó, ensuite fürdőszobával van ellátva. A belsőépítészeti stílusban sok helyen a modern rusztikus karakter és az elegáns kortárs stílus varázsa keveredik. A falemezből készült padlólapok egyedi történetet hordoznak magukban- a nem hagyományos mediterrán villa elvezetésére és szellőztetésére szolgálnak.

A kanapé szekcionális jellege miatt a nappali elrendezése teljesen megváltoztatható. Használható többféle relaxációs területre osztva, különféle időtöltésekben részt vevő emberek számára, vagy pedig társadalmi összejövetelekhez és szórakoztató célokra válthat komplett családi térré.

A nappali területén megjelenő neutrális, természetes árnyalatok és matériák mesterien vegyülnek egymással, harmonikus, nyugodt hangulatot keltve. A formális szürke kanapé kialakítása kontrasztot ad a falak krémszínű és texturált mediterrán megjelenéséhez. Az uralkodó anyagok a ház több pontján is a természetes, sötét fa, és a beton.

A természet ihlette anyagok és színek megszakítás nélkül folytatódnak az étkezőben, és a konyhában. A nyitott terű étkező a társalgó mögött helyezkedik el. A vastag fa pallók úgy tűnnek, mintha azok lehetetlen módon lebegnének- az étkezőasztalként funkcionáló egyedi darab, melyet hat modern fa étkezőszék párnázott meleg szürke tónusú kárpitozással vesz körül, konzolosan a konyha szigethez kapcsolódik. A konyhát a lécfa padlólapok szokatlan megjelenése választja el a többi helyiségtől.

A modern, rusztikus hálószobában a függesztett fekete lámpatestek éles kontrasztot adnak a semleges, természetes dekorációhoz. A sima üvegajtó a modern fekete keretben, csaló módon egy tradicionális kőfalat ábrázol. A rusztikus székek meghatározzák a sémát, és rugalmasan használhatók éjjeli szekrényenként vagy ülésekként. A peron lábánál egy könnyű szőnyeg található, az extra textúra és a melegség hozzáadásához. A rácsozott padlólapok és a texturált fal szintén rusztikus sémát alkot a fürdőszobában. A szürke WC testek könnyen beilleszthetők a bézs falak tónusába, míg az éles fekete szerelvények egyértelmű látványosságot jelentenek. A fából készült talapzatos mosdókagyló meleg, megnyugtató elemet ad a robusztus helyiségek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A második hálószoba kialakításánál egyszerűbb platformos ágy található, hasonlóan puha, szürke kárpitozott borítással. Ami igazán kiemelkedővé teszi ezt a hálószobát, az a másik oldalán található organikus alakú fali tükörrel ellátott fürdőszoba, mely elválasztás nélkül, teljes egészében a hálószoba része.

A gardróbszekrényben a dekoráció sötét és drámai, a ragyogó megvilágítással. Ugyanaz a fa rácsos padlóburkolat került felhasználásra a szekrényben, mint a fürdőszobákban, a szellőzés érdekében.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb