„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Luxus Amerikában

Nem kell Franciaországba menni ahhoz, hogy megcsodáljuk a klasszikus francia építészetet. A Versailles-i palota után modellezett 2136 négyzetméteres kastély a Maison des Jardins 60 millió dollárért szerepel a New York-i piacon.

Long Island északi partján található újonnan épített lakóház 17. századi francia klasszicizmus stílusban készült. Óriás vas-kapuk és virágos körtefákkal szegélyezett út nyílik a ház felé. A kétemeletes lakóház nyolc hektáros, tökéletesen kialakított kertekkel és zöldellő gyeppel rendelkezik, mintha a francia vidéken keresztül sétálnánk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nincs helyhiány ha vendégek érkeznek, mivel az otthon nyolc hálószobával, 15 fürdővel, személyzeti részleggel és egy nagy bálteremmel rendelkezik. A nagy előcsarnok feltűnő csillárral és öntöttvas és arany lépcsővel nyílik, amely hasonlít Marie Antoinette francia királynő egykori otthonára. Keményfa padlóval, több csillárral, dupla ajtókkal a nappali formális és felejthetetlen. A 19. századi márvány kandalló és 2,5 millió dolláros értékű Baccarat kristály csillárok folytatják a klasszikus témát a lakóhely egész területén.

forrás:robbreport-comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb