Home / Modern és luxus házak / Luxus Amerikában

Luxus Amerikában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nem kell Franciaországba menni ahhoz, hogy megcsodáljuk a klasszikus francia építészetet. A Versailles-i palota után modellezett 2136 négyzetméteres kastély a Maison des Jardins 60 millió dollárért szerepel a New York-i piacon.

Long Island északi partján található újonnan épített lakóház 17. századi francia klasszicizmus stílusban készült. Óriás vas-kapuk és virágos körtefákkal szegélyezett út nyílik a ház felé. A kétemeletes lakóház nyolc hektáros, tökéletesen kialakított kertekkel és zöldellő gyeppel rendelkezik, mintha a francia vidéken keresztül sétálnánk.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nincs helyhiány ha vendégek érkeznek, mivel az otthon nyolc hálószobával, 15 fürdővel, személyzeti részleggel és egy nagy bálteremmel rendelkezik. A nagy előcsarnok feltűnő csillárral és öntöttvas és arany lépcsővel nyílik, amely hasonlít Marie Antoinette francia királynő egykori otthonára. Keményfa padlóval, több csillárral, dupla ajtókkal a nappali formális és felejthetetlen. A 19. századi márvány kandalló és 2,5 millió dolláros értékű Baccarat kristály csillárok folytatják a klasszikus témát a lakóhely egész területén.

forrás:robbreport-com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..