„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Kreatív ház blokk Amszterdamban

Ez a kreatív lakótelep Amszterdam modern lakóház arculata, és szikrázó új ötletek jellemzik. A hullámzó tetőalakzatokat felvonultató kreatív lakóház Amszterdam inspiráló Funenpark környéken található, ahol a tájat és a parkot a landLAB tervezte.

Kelet-Amszterdamban az egykori ipari övezetben fekszik az új lakóépület, ami az elmúlt évek fejlesztési koncepciójában 500 új lakást tervez a területre. Az NL Architects összesen 10 házat képzelt el, mindegyiket saját tetőterasszal részeként egy komplex épületegyüttesnek. A hullámzó tető így a lehetőséget ad az épületek egyedi megjelenésére, miközben kompakt külsőt sugároz.

Funen-Blok-K-by-Verdana-and-NL-Architects-30Különböző magasságú 9-18 méteres épületek alkotják a komplex egységet, Fyn Blok K néven. A harmadik szinten egyenlő arányban találhatunk 50% beépítést és 50% tetőterasz – kert kialakítást. A hullámos zöld tetőszerkezet az épületmagasságok változásával teljesen egyedi képet mutat. A ház célja, hogy egyedülálló társadalmi és privát életteret  biztosítson. Tegyen egy virtuális biciklitúrát ezen a lenyűgöző amsterdami környéken!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb