„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírekkonténerházmobilház gyártásModulházak

Konténerházakat, mobilházakat, moduláris házakat, könnyűszerkezetes házakat gyártunk, építünk – képek, árak

Mi az a konténer ház?

Konténer házaknak nevezzük, azokat az épületeket, melyek elsősorban előregyártott, statikailag méretezett hegesztett konténer alvázszerkezetre vagy tengeri hajózási konténerek vázszerkezetére épülnek.

Előnyük, hogy statikailag legalább 5x-10x akkora biztonságot nyújtanak, mint bármely más ház típus.
A legpusztítóbb földrengés sem tehet kárt az épületekben.

Az általunk gyártott konténerházak, a kiemelten energiatakarékos családi házakkal azonos hőszigetelést tudnak produkálni.

Extrém megoldásokat lehet alkalmazni, hiszen a nagy méretű és fesztávú konténer keretnek köszönhetően, akár 10 méteres egybefüggő kültéri nyílászárót is be lehet építeni.
Minden egyes konténer ház daruzható, szállítható.
Egymagában önállóan is komplett lakóépületet lehet belőle készíteni. A legkisebb méret: 2,44 x 3 méter, a legnagyobb méret a 12 x 3 méter, de készítünk 6 x 4 méteres méretű konténer házat is.
Amennyiben több darab összeépítésre kerül, azt PuzzleHome házaknak nevezzük.

Mennyibe kerülnek a konténer házak? Rengeteg mindentől függ. Kell-e klíma? Milyen a hőszigetelése? Készül-e lépéshanggátlás? Milyen burkolatokkal és villamos szerelvényekkel, vizes blokkokkal felszerelt? Stb….

Friss árakat minden pillanatban aktuálisan a következő linkre kattintva találhat: https://kp.hu/kat/csaladi-hazepites-ar/

A legolcsóbb kivitelű épületeinkben is energiatakarékos fűtésrendszer gondoskodik a fűtésről, a hőszigetelése megfelel a 2022-ben érvényben lévő előírásoknak. 

Prémium moduláris házainkban a legújabb okoshoz vezérlés, legmodernebb, még a COVID ellen is védelmet nyújtó frisslevegős hőszivattyús rendszer üzemel, melynek energiaigénye minimális és a legkedvezőbb “H” tarifával üzemeltethető, ezekben az otthonokban már 10 ezer forintos négyzetméterenkénti áron alakulat burkolást tervezünk. 

Minden házunkban hővisszanyerős szellőztetés ad tisztább levegőt, mint ami a kültéren van, illetve biztosítja, hogy a szellőztetésnél csak a friss levegő jöjjön be és ne hűtsük le a lakást a téli hidegben. Ezekben a modellekben már napelemes áramtermelés is beépül a kínálatba és értelemszerűen klimatizáltak a helyiségek.

Mi is az a PUZZLEHOME?

A PuzzleHome készházaink gyakorlatilag több konténerház modulból összeillesztett építmény, melyekből több darabot egymás mellé daruzva és rögzítve, akár több száz négyzetméteres lakások, családi házak, irodaházak, kereskedelmi létesítmények is készíthetőek.

A PuzzleHome egy acélszerkezetes könnyűszerkezetes ház azzal a különbséggel, hogy nem egyben van egy nagy ház esetében az egész építmény, hanem blokkokból készül az üzemben és a helyszínen egymással össze vannak rögzítve. Ez lehetővé teszi a mobilitást és a későbbi bővíthetőséget. A PuzzleHome otthonok helyszínen történő elhelyezéséhez nem szükséges hagyományos értelemben vett alapozás és aljzatbeton, mert egy statikailag méretezett alvázra kerülnek felépítésre. Az egyre növekvő beton árak mellett nem mindegy, hogy kell-e alapozni, vagy sem. Ezeknek a házaknak is kell szilárd alátámasztás, de nem az egész felület alatt, melyre rátehetjük, de ezek csak pontszerűen helyezkednek el az épület alatt és mintegy negyedannyi betonfelhasználásra van szükség a hagyományos és könnyűszerkezetes társainknak.

A PuzzleHome moduljaink különböző épületrészekből állnak, mint konyha, nappali, fürdő, szoba+fürdők, gardrobe, háztartási helyiségek, garázs, stb… Ezen modulokat egymás mellé, vagy fölé lehet helyezni, így előre definiált 3040 PuzzleHome modulból akár 200-250 különböző típusú értelmes családi házat lehet építeni. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az építési rendszerünk lényege, hogy a munkafázisok 85%-a automatizált üzemben készül, így sokkal méretpontosabb, lényegesen gyorsabb, sokkal jobb minőségű, mint a helyszíni, úgynevezett “hagyományos családi ház építés”, hiszen minden feladat kontrollált üzemi körülmény között valósul meg. Az üzemben legyártott PuzzleHome készház blokkok speciális szállítójárművekkel kerülnek az építési helyszínre és pár nap alatt teljesen kulcsrakész házak valósulhatnak meg. Az építési helyszínen kizárólag a homlokzati burkoló lemezek, színvakolat, magastető esetén a cserepezés valósul meg.

A PuzzleHome építési rendszer megtervezéséhez már nem kell építész tervezőt igénybe venni, laikusok is egymás mellé illeszthetik a blokkokat, hiszen magát a modulház blokkokat és azok összes összeépítési lehetőségét építészek előre ledefiniálták, így nem lehetséges rosszul egymás mellé illeszteni az elemeket.

Egy-egy PuzzleHome modul általában 6×2,44 m, 6×3 m, 6×4 m, de akár ennél lényegesen nagyobb blokkok is elkészíthetőek. Maximum 3 szintes épületek hozhatóak létre.

Miért a PuzzleHome?

 • A tervezéshez nem kell már építésztervező, így értékes hónapokat nyerhetünk, hogy előre kidolgozott precíz tervekből válogathatunk és több százféle elrendezést állíthatunk össze magunknak. Ez egy olyan Puzzle, melyet sokféleképpen össze lehet rakni értelmesen!
 • Az építési helyszínen a normál házépítéssel szemben nem hónapokon keresztül folyik a munkavégzés, helyette csak pár napig dolgozunk, így a szomszédok zavarása nélkül valósul meg a kivitelezés
 • Kiemelten energiatakarékos vagy akár nulla energiával működő házak gyártása
 • Méretpontos precíz üzemi szerelés, részben robotizált kivitelezés
 • Garantált ár, nincs árváltozási kockázat
 • Tiszta, por- és pollenmentes lakókörnyezet
 • A hővisszanyerős szellőztető berendezés mindig friss, tiszta levegőt biztosít a bent élőknek, úgy, hogy az elhasznált levegővel előfűti hideg időben a bejövő friss levegőt
 • Fix ár, gyors kivitelezés. Akár 10 nap alatt vázszerkezet kivitelezés és 2 hónap alatt kulcsrakész gyártás, építés
 • Utólag hozzáépíthető, bővíthető a családi ház, melyet bontás és hulladék keletkezése nélkül elvégzünk, úgy, hogy közben nem kell kiköltözni és nem zavarjuk a lakók nyugalmát
 • Több száz féle ház alaprajz állítható össze az előre elkészített PuzzleHome modulokból
 • Mai trendeknek megfelelő alapanyagok, technikák, design anyagok alkalmazása
 • Összehasonlíthatatlanul magasfokú földrengésállóság (összehasonlításképpen egy kamion, vagy egy személyi autó, ami a szabadban áll, a legnagyobb földrengésben sem szenved károkat, szemben egy téglaházzal)
 • Ha egyszer el szeretnék adni, akkor egyben, vagy részegységekben is értékesíthetjük, mint ingatlan, de mivel daruzható és szállítható akár ingóságként is kezelhetjük
 • Minden alapanyag, amiből a ház készül, 100%-ban újrahasznosítható! Mivel a használatbavétel után minimális vagy nulla külső energia nélkül üzemelhet és 100%-ban újrahasznosítható, szinte nulla az ökológiai lábnyoma

Mennyibe kerülnek a PuzzleHome készházak?

Felszereltségtől, design megoldásoktól változik az ár. Kizárólag minőségi alapanyagokból építjük házainkat, kiemelten energiatakarékos vagy nulla külső energiával működnek az épületeink, melyekben modern fűtés vagy fűtés-hűtésrendszert építünk be. Alapkiépítés a hővisszanyerős szellőztető rendszer, 3 rétegű üvegezés, 8-10 ezer forintos padló- és falburkolatok. 

Friss árakat minden pillanatban aktuálisan a következő linkre kattintva találhat: https://kp.hu/kat/csaladi-hazepites-ar/

Mi az a mobilház?

A mobilház egy olyan épület, mely általában egy hegesztett keretvázra szendvicspanel burkolat elhelyezésével alakítanak ki életteret. Sok cég faváz szerkezetet használ a kivitelezésnél. A legtöbb mobilház hőszigetelése ősszel és tavasszal teszi komfortossá a bennélést, mert a hideg és meleg időjárás ellen nincs kellőképpen védve. Akkor beszélhetünk 4 évszakos mobilházról, ha falaiban és födémében szálas szigetelésből legalább 20 cm, purhabból legalább 8 cm, polisztirolból legalább 18 cm. Léteznek jó minőségű mobilházak, de ezek nem keverhetőek össze a 100 ezer forintos négyzetméter áron kínált modellekkel. A mobilházakkal legtöbbet kempingekben találkozhatunk. A mobilházak mérete általában 3-3,5 métere szélességű, hossza 6-10 méter közötti.

A mobilház, modulház, tinyhouse és készházak jelentéséről és az engedélyezhetőségről külön cikket készítettünk, meleg az alábbi linkre kattintva érhet el: https://kp.hu/mobilhaz-modulhaz-keszhaz-fogalma-es-engedelyeztetese/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb