„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Kétszintes ház Los Angelesben

A Riggs Place Residence olyan medencével rendelkező ház Los Angelesben, amit a Soler Architecture tervezett Westchesterben.

Nekünk tetszik ez a nyitottság, és az anyagok – színek vibráló keveréke. Ellentétben sok kortárs rezidenciával, amit a józanság inspirál és nem a személyiség, ez az otthon friss és barátságos. Az építészek leírása szerint, a projekt alapja egy L alakú épület, amely magában foglalja a medencét és kinyitja a ház hátsó felületét az udvarra, ahonnan kilátás nyílik a városra és a hegyekre.

architecture-modern-house2A csúszó terasz ajtó eltűnik a falban és elmossa a különbséget a belső és a külső tér között. A nagy konzolos tetősíkok antracit cinkbe és bambuszba öltöztek. Az acél kiterjesztés véd a nyugati nap ellen, miközben az automatizált ablakok lehetővé teszik, hogy az óceáni szellő szabadon és természetesen áramoljon a házon keresztül. A tetőtéri fotovoltaikus cellák és a használati melegvizet tetőtéri cirkulációs rendszer tárolja a tárolótartályban későbbi felhasználásra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb