Home / Hírek / Devizahitel - perek - lehetőségek / Kásler Árpád levele azokhoz, akik hozzá levélben segítséget kértek

Kásler Árpád levele azokhoz, akik hozzá levélben segítséget kértek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

 

Nagyon köszönöm mindenkinek az irántam táplált bizalmat, aggódást és a felajánlott lakhatási lehetőséget a családom, gyermekeim és nejem részére veszély esetén, de egyelőre minden rendben, nem félünk.

A félelem rabbá tesz és az ellenség azt szeretné, ha testünk lelkünk rabbá válna. Nem fogjuk hagyni.

Az elmúlt néhány nap alatt több mint 800 email érkezett postafiókomban.

Tudom, hogy mindenkinek saját ügye a legfontosabb és nem téve különbséget fontos és kevésbé fontos adós között, de ismételten el kell mondanom, hogy az ily méreteket öltő megkeresés feldolgozására nincs kapacitásunk egyelőre. Mint korábban többször is kifejtettem, minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy elkerüljük azt, miszerint minden adósnak bírósági úton kelljen keresnie jogos igazát. Ez teljes mértékben képtelenség, ilyen méretű pereskedéseket a bíróságok nem bírnának feldolgozni. Ha az én ügyemben három évre volt szükség az ítélet kihirdetéséhez, akkor mennyi időre lesz szükség, ha több százezer ember kezdeményez pereljárást?

Ezért a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete elsődleges feladatának tekinti azt, hogy kiharcolja mindenki számára a megoldást, amely megoldás csakis az illetékes hatóságoktól jöhet, a Kormánytól, Bankszövetségtől és a PSZÁF-tól. Ha maguktól erre nem hajlandóak, megvannak az alkotmányos eszközök arra nézve, hogy a társadalom nyomást gyakoroljon rájuk.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ritkán szoktam ígérni és mindig betartom ígéreteimet, hacsak rajtam kívül álló okok miatt nem tudom azokat kivitelezni. Ezúton is csak azt ígérhetem, hogy a jövőben is, úgy mint eddig, a közös érdekérvényesítés vezérel és nem a személyes hitelproblémám megoldása. Ezért kérem mindenki megértését, ha esetleg válasz nélkül marad levele. Az nem annak a jele, hogy nem tulajdonítunk neki jelentőséget, hanem a közös érdekeket fontosabbnak tartjuk mint az egyéni érdekeket. A közös megoldás kihatással lesz az egyénire is, amíg az fordítva nem igaz, ezért minden kapacitásunkat a közérdek szolgálatába fordítjuk.

Tisztelettel,Kásler Árpád
Kelt, Gyulán 2012.04.30-án

Itt elérhető a Kásler Árpád és az OTP között zajló ügyről készült összes cikkünk…

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.