Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Kanadai ház átalakítva modern lakóhellyé

Az Altius Architecture átalakított egy háború utáni házat modern családi lakóházzá, Toronto-ban, Kanadában. A projekt fejlesztői szerint, a fő kihívás az volt, hogy a már meglévő utcára néző homlokzatot nagyobb felújítási munkák nélkül, esztétikailag hozzákapcsolják a bővítéshez.

A meglévő épület szerkezetének megőrzése volt a kulcs. Bár a felülvizsgált külső homlokzat úgy tűnik meglehetősen eltér, a meglévő épület szerkezete alig változott; a meglévő ajtó és ablak nyílásokat újra felhasználták és a nehéz falazat is megmaradt.

architecture-modern-residential-projectA fő hangsúly a tiszta és modern belső rendszer megjelenítésén, a szabadba irányuláson és a buja kertre irányult. A szociális területet továbbnyújtja egy fa fedőelem, így tökéletes alkalmi családi összejövetelekhez. A térérzetet felszabadul az házban a minimalista rendszer alkalmazása miatt, miközben a széles körűen alkalmazott fa hozzájárul a meleg, barátságos hangulathoz. Milyen részleteket talál érdekesnek?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb